Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Ιερολοχίτης Ιανουαρίου 2019

Ο σοφός λαός μας από αρχαιοτάτων χρόνων συνήθιζε να λέει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!Μια τέτοια αρχή τολμήσαμε πριν ακριβώς ένα χρόνο,τυπώνοντας το πρώτο τεύχος του
"Ο Ιερολοχίτης".
Από την αρχή ο σκοπός μας δεν ήταν κερδοσκοπικός -και πως θα μπορούσε άλλωστε αφού είμαστε σύλλογος.Ο σκοπός μας ήταν και παραμένει να φτάσει η εθνική φωνή μας σε όσα περισσότερα σπίτια Συνελλήνων.
Πολλοί κατά καιρούς μας λένε "μα καλά περιμένετε εσείς να ασχοληθούν τα νέα παιδιά με τον Ιερολοχίτη";
Η απάντηση μας είναι ΝΑΙ!Η νεολαία μας ξυπνά,αγωνίζεται με πάθος για την Ελλάδα όπως έδειξαν και οι μαθητικές κινητοποιήσεις του περασμένου Νοεμβρίου για την Μακεδονία μας και ζητά το μέλλον που της έκλεψαν οι αλήτες πολιτικοί μας!
Σε ένα τέτοιο τοξικό περιβάλλον οι εθνικιστικές φωνές σαν του "Ο Ιερολοχίτης" είναι μια όαση αλήθειας και μια πυξίδα πολιτικού,εθνικού και κοινωνικού προσανατολισμού!
Στο έκτο τεύχος (του προηγούμενου δηλαδή) του "Ο Ιερολοχίτης" ξεπεράσαμε τα 200 αντίτυπα. Άρα με έναν απλό πολλαπλασιασμό το προηγούμενο τεύχος το είδαν έστω και ως εξώφυλλο πάνω από 400 Συνέλληνες!
Για όποιον αναρωτιέται εάν είναι πολλοί ή λίγοι η απάντηση είναι μία:και έναν νέο/α να κερδίσει ο εθνικός χώρος αξίζει τον κόπο να τυπώνουμε 1000 Ιερολοχίτες!
Συνεχίζοντας λοιπόν άοκνα και άδολα να υπηρετούμε τον Χριστό,το Έθνος και την Πατρίδα σας παρουσιάζουμε τα θέματα που μπορείτε να διαβάσετε στις 12 σελίδες του "Ο Ιερολοχίτης":


 • Αντί Εισαγωγής.Ο Αυτόνομος Εθνικισμός στην Ελλάδα του 2019
 • 78 Χρόνια χωρίς τον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά
 • Green Nationalist.Το Εθνικιστικό τμήμα οικολογίας/φιλοζωίας του Συλλόγου μας
 • Στηρίζω τις Ελληνικές εταιρίες!
 • Η συμβολή των Ελλήνων Ιεραρχών της Μακεδονίας στην ευόδωση του
  "Μακεδονικού Αγώνα".Ομιλία του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στις 17/1/04
 • Η ανάγκη να συστρατευθεί η Ελληνίδα στον Εθνικό Αγώνα
 • Φωτογραφίες δράσεων  Κλείνοντας ευχόμαστε καλή και αγωνιστική χρονιά σε όλους τους συναγωνιστές και η χάρη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού να μας Σκεπάζει!

  ΖΉΤΩ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΕΛΛΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.