Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Οικονομική ενίσχυση προς τον προφυλακιστέο συναγωνιστή Αλέξανδρο!Την Δευτέρα 28/1/19 αναφέραμε την περίπτωση του συναγωνιστή Αλέξανδρου από την Αθήνα,όπου συνελήφθηκε την Κυριακή 20/1/19 για τον εθνικό αγώνα του και συγκεκριμένα για τα γεγονότα που έγιναν έξω από την βουλή.
Δυστυχώς ο συναγωνιστής Αλέξανδρος κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι την δίκη του που είναι άγνωστο πότε θα γίνει.Υπενθυμίζω ότι το σύστημα έχει δικαίωμα να σε κρατήσει μέχρι 18 μήνες προφυλακιστέο και μετά να σε δικάσει.Ακόμα και αν κριθείς αθώος το 18μηνο θα το έχεις κάνει μέσα...

Όταν διαμαρτύρεσαι για τη προδοσία της χώρα σου, των Ιδανικών σου και της ιστορίας σου...Η "δημοκρατία" απαντάει με προφυλακίσεις...

Αλέξανδρε είμαστε δίπλα σου!!!


Συναγωνιστές κακά τα ψέμματα σε αυτή την δύσκολη ώρα ο Αλέξανδρος χρειάζεται την βοήθεια μας.
Ο σύλλογος μας έφτιαξε ένα κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης των 2 ευρώ έκαστο για να μαζευτούν χρήματα για τον άδικα διωκόμενο συναγωνιστή.
Επίσης θα πραγματοποιήσει και εθνικιστικό πάρτι ενίσχυσης για τον ίδιο σκοπό.
Ελπίζω να στηρίξουμε όλοι μας τον Αλέξανδρο και τον κάθε Αλέξανδρο που φυλακίστηκε για τον αγώνα του για την Μακεδονία μας.


Ο Αγώνας συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα μέχρι την τελική δικαίωση και Νίκη!
                                                                                  

3 σχόλια:

 1. ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΡΆΒΟ!!! Επιτέλους.. Αλληλεγγύη μεταξύ συναγωνιστών ΜΠΡΆΒΟ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. που θα βρούμε τα κουπόνια η εναν λογαριασμό ?
  Δεν λέτε τα βασικά ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αναρτήθηκε φωτογραφία με στοιχεία τραπ.λογαριασμού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.