Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Οι προδότες πάντα γυρνάνε στον τόπο του εγκλήματος!
Χωρίς καμία ντροπή οι προδότες είθισται να γυρνάνε πάντα στο τόπο του εγκλήματος.Οι τύραννοι "σωτήρες" μας,χωρίς να λάβουν υπόψιν τους τον κυρίαρχο λαό που τόσα χρόνια επικαλούταν,φτηνά,ξεδιάντροπα και χάρις των ψυχοπαθητικών τους εμμονών,ξεπούλησαν την Ιστορία του τόπου μας,υπηρετώντας τα αφεντικά που τους κρατάνε ακόμα στην εξουσία.
Είναι εθνικό καθήκον μας να μην τους αφήσουμε ΠΟΤΕ ξανά να υψώσουν ανάστημα και σε κάθε τους βήμα να ζητάνε την προστασία των πραιτοριανών του συστήματος.
Καλούμε όλο τον λαό της Μακεδονίας να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά έξω από το ξενοδοχείο Elpida Resort στις Σέρρες,την Παρασκευή το απόγευμα στις 18.00,όπου έχει προγραμματιστεί να μιλήσει ο Δ.Παπαδημούλης ο ευρωβουλευτής του Σύριζα.
Άπαντες παρόντες και σε αυτή την διαμαρτυρία,μέχρι να πέσει η χούντα των νεοταξιτών-κουμμουνιστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.