Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές!

Αλληλεγγύη στον Συναγωνιστή Αλέξανδρο

Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία, πανικόβλητη από την μαζική λαϊκή αντίσταση στην Προδοσία των Πρεσπών, ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους για την πρόκληση εντυπώσεων.

Τυχαίες συλλήψεις απλών πολιτών μετατράπηκαν σε «τρομερές επιτυχίες» της ΕΛ.ΑΣ.

Μέσα σε αυτές της προηγούμενης Κυριακής και ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος, στο πρόσωπο του οποίου βρήκαν το καταλληλότερο θήραμα της δημοσιογραφικής τους αλητείας.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, παρουσίασαν τον από χρόνια Αυτόνομο και Ακομμάτιστο Συναγωνιστή μας ως ενεργούμενο της Χ.Α. για πρόκληση επεισοδίων, πλέκοντας παράλληλα ένα ευφάνταστο ποινικό βιογραφικό που όχι μόνο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, αλλά του προσάπτονται και ευρέως γνωστές υποθέσεις που καμία σχέση δεν έχουν με τον ίδιο.

Τρανή απόδειξη της αθωότητας του το γεγονός ότι κατά την σύλληψη του δεν κρατούσε τίποτα, ούτε φορούσε τίποτα που να συγκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του, πολλώ δε μάλλον δεν κατονομάζεται πουθενά ότι έκανε ή πέταξε το οτιδήποτε.


Ο βρώμικος ρόλος των ΜΜΕ

Για ακόμα μια φορά τα βοθροκάναλα και οι αριστερές φυλλάδες πήραν τη σκυτάλη, ρίχνοντας τόνους λάσπης, συκοφαντώντας και στοχοποιώντας επώνυμα τον Συναγωνιστή. Πλήθος δημοσιευμάτων έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όπως και τα μεγαλύτερα κανάλια έκαναν ειδικά αφιερώματα, πανηγυρίζοντας για την «μεγάλη σύλληψη». Πρωτοφανής κανιβαλισμός που σε αντίστοιχες περιπτώσεις του αντίπαλου χώρου, των σεσημασμένων μπαχαλάκιδων, είναι ανήκουστος.


Μια εβδομάδα μετά την σύλληψη του παραμένει υπό κράτηση για το «έγκλημα» ότι συμμετείχε σε ένα μαζικό συλλαλητήριο για την Μακεδονία, για το «έγκλημα» του ότι είναι εθνικιστής και αγαπάει την Πατρίδα.

Στεκόμαστε σύσσωμοι Αλληλέγγυοι στην άδικη και πρωτοφανή δίωξη του Συναγωνιστή Αλέξανδρου. Σύντομα η αλήθεια θα λάμψει και όλοι όσοι τον συκοφάντησαν θέλοντας να επηρεάσουν τους δικαστές θα φάνε τα μούτρα τους.

Έσσεται ήμαρ

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.