Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Δελτίο τύπου:Οι αγώνες για την Μακεδονία δεν εξαργυρώνονται!Στο απόηχο της κύρωσης της επονείδιστης συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνόφωνη βουλή, με την εκχώρηση της Μακεδονίας στο κρατίδιο των Σκοπίων, ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε μια πρωτόγνωρη ζοφερή κατάσταση.

Η ποινικοποίηση του αγνού πατριωτισμού προάσπισης της εθνικής κυριαρχίας έγινε εμφανής, με την πρωτοφανή αστυνομική καταστολή , την τρομοκρατία του συστήματος, τις διώξεις, τις φυλακίσεις , και την στοχοποίηση όσων αντιδρούν στην μειοψηφική επιβολή της ψευδό ελίτ που εκτελεί εντολές των δανειστών και του ΝΑΤΟ .

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά , εμφανίζονται κάποιοι που είτε απλά συμμετείχαν στην διεξαγωγή των συλλαλητηρίων είτε συμμετείχαν σε κάποιες από τις πολλές δράσεις που έγιναν και προσπαθούν να οικειοποιηθούν την λαϊκή αγανάκτηση και αντίδραση, δημιουργώντας κόμμα ή κατερχόμενοι στις αυτοδιοικητικές ή εθνικές εκλογές!
Κόμματα χωρίς ξεκάθαρη ιδεολογία με συμπαραστάτες κάτι γραφικούς και άτομα που πολλάκις προσπάθησαν να καπηλευτούν τον πατριωτισμό για να ανελιχθούν πολιτικά όπου νομοτελειακά έχουν αποτύχει!

Για αυτούς το Μακεδονικό κίνημα ιδίως του τελευταίου έτους, αποτελεί σημαία ευκαιρίας όπως αποδεικνύεται!Ως επίδοξοι κομματάρχες και πολιτικάντηδες την στιγμή που σε συλλαλητήρια που υποτίθεται ότι διοργάνωσαν αυτοί, τραυματίστηκαν προσήχθησαν συνελήφθησαν δεκάδες αγνοί συναγωνιστές και εκείνοι ούτε που ενδιαφέρθηκαν για την τύχη όλων αυτών των αγωνιστών.
Αν δεν αναλαμβάνετε την πολιτική ηθική ευθύνη προάσπισης των ατόμων αυτών ποιος μπορεί να σας εμπιστευτεί ότι θα υπερασπιστείτε τους Έλληνες και τον διωκόμενο Ελληνισμό ;

Που είναι η αλληλεγγύη και ο ηγετικός ρόλος σας , στα κρατητήρια, στα δικαστήρια, στα νοσοκομεία όπου απλοί Έλληνες βρέθηκαν επειδή αγωνίστηκαν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών;

Ποιος σας ορίζει να μιλάτε εξ ονόματος όλων ημών , να μας εκπροσωπείτε , ως ‘’τα παιδιά των συλλαλητηρίων’’ ή οι ‘’αγωνιστές της Μακεδονίας’’ που ακομμάτιστα μετείχαμε σε σχεδόν όλες τις δράσεις , όπως άλλωστε και η πλειονότητα του κόσμου;

O νέος αγώνας για την Μακεδονία δεν ήταν τρία συλλαλητήρια ή μια πορεία που εσείς εμφανιστήκατε!Ξεκίνησε από το συνοριακό σταθμό των Ευζώνων το 2017 όπου ο Ζάεφ μετέβη στο Μακεδονία Παλλάς να συνομιλήσει με τον Μπουτάρη και μας βρήκε εκεί,απέναντι του,όταν εσείς ετοιμαζόσασταν για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Είναι οι  δεκάδες πορείες , μοτοπορείες , δράσεις που εσείς δεν ήσασταν, ενώ εμείς ήμασταν ξανά και ξανά χωρίς να θέλουμε να αυτοπροβληθούμε και να εξαργυρώσουμε την συμμετοχή μας .

Όταν Έλληνες πατριώτες δικάστηκαν ή δικάζονται με βαριές κατηγορίες , με το σύνολο του κράτους - παρακράτους εναντίον τους , δεν είδαμε τις οργανώσεις σας, φαντάσματα, να σπεύδουν σε στήριξη όλων αυτών .

Με την κάθοδο στις εκλογές με μοναδική προμετωπίδα το μακεδονικό, την οικειοποίηση συμβόλων από άτομα θρασύδειλα , που ανακάλυψαν τον πατριωτισμό το 2018 ή αποτελούσαν τους γραφικούς του πατριωτικού χώρου ,που κανείς δεν τους λάμβανε στα σοβαρά, το εθνικό λαϊκό κίνημα προάσπισης της Μακεδονίας, ευτελίζεται, γελοιοποιείται , από κάποιους με ονειρώξεις ότι θα εισέλθουν στο σύστημα και θα το αλώσουν από μέσα.
Να τους θυμίσουμε, τα ίδια διατείνονταν και το ΛΑΟΣ και οι ΑΝΕΛ και τελικά κατέληξαν στο κάλαθο της πολιτικής , με τους πρώτους να έχουν προσυπογράψει μνημόνιο, με τους τελευταίους να έχουν συντελέσει με καθοριστικό ρόλο στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Είδαμε ότι όταν συνθέτονται κόμματα ευκαιριακά , χωρίς δομή , ξεκάθαρη ιδεολογία και πυρήνα , αφού υφαρπάξουν ψήφους πατριωτών συνεργάζονται αγαστά με το κατεστημένο και έπειτα διαλύονται εκ των ων συνετέθησαν, καθώς δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπούς και μόνον.

Για όλους αυτούς τους λόγους αυτούς ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους αγνούς πατριώτες που έφαγαν τα δακρυγόνα,που ήταν πάντα πρώτη γραμμή χωρίς να κυνηγάνε μικρόφωνα και μια φωτογραφία στα κανάλια , να σας ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ να σας ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ και κυρίως να σας καταδικάσουν στην συνείδηση τους . Θα έχετε την ιδία αντιμετώπιση με όσους πολιτικάντηδες  έχουν χτίσει καριέρα επί του σκοπιανού αλλά επί της ουσίας ήταν μόνο λόγια αφού υπηρέτησαν πιστά το σύστημα!

Όταν ο Αλέξανδρος Τ, είναι προφυλακιστέος , ένας νέος πατριώτης, όταν τόσοι άλλοι και άλλες διώκονται , όταν τα μαχαιρώματα από αναρχικούς σε αγωνιστές είναι ακόμη νωπά δεν ανεχόμαστε να καπηλεύεται τον αγώνα για την προάσπιση της Μακεδονίας .
 Ήδη σας καταδικάζουν οι διάφορες μακεδονικές ενώσεις , άλλα και γνωστά άτομα που πρωτοστάτησαν στον αγώνα αυτό και έχουν εναντίον τους ανοικτές δικογραφίες.
Είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και πολλοί ακόμη.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Τ.
Υ.Γ. 1. Δεν σας κατονομάζουμε γιατί θα σας κάνουμε δωρεάν διαφήμιση .

Όλοι όσοι οικειοποιούνται τους αγώνες προάσπισης της Μακεδονίας , μακεδονικά σύμβολα ή παράγωγα του όρου θα καταδικαστούν τόσο στην κάλπη όσο και στην συνείδηση μας .

Υ.Γ.2 Στην περίπτωση που κάνουμε λάθος  και είστε άδολοι πατριώτες, να δεσμευτείτε ότι ο μισθός σας θα κατατίθεται σε λογαριασμό τραπέζης ώστε να βοηθηθεί το παιδί του Εθνομάρτυρα Κατσίφα αλλά και όσων διώκονται για την εθνική τους δράση!
Τότε θα ανακαλέσουμε και θα σας ζητήσουμε και δημόσια συγγνώμη!


Ειδάλλως είναι εμφανές , ότι έχουμε να κάνουμε με νέους πολιτικούς κωλοτούμπες,δηλαδή ένα συρφετό πατριδοκάπηλων γελοίων πουθενάδων πολιτικάντηδων .

ΥΓ.3 Καταδικάζουμε επίσης , τους από την αστική δεξιά προερχόμενους όψιμους μακεδονομάχους της ΝΔ , οι όποιοι στο πρώτο συλλαλητήριο καλούσαν στελέχη τους να μην παραβρεθούν.
Όταν δε, είδαν την πάνδημη συμμετοχή του κόσμου έκαναν κυβίστηση : από την μια συμμετέχοντας σε αυτά, και από την άλλη κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο για την εκχώρηση της μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας!
Δεν ζήτησαν ΠΟΤΈ δημοψήφισμα , δεν παραιτήθηκαν ΠΟΤΕ από τα βολευτικά αξιώματα τους, προκαλώντας έτσι εθνικές εκλογές.Συλλήβδην δεν έπραξαν όσα θα έπρεπε να κάνει μια εθνική αντιπολίτευση διότι η Ν.Δ. είναι υπέρ μια σύνθετης ονομασίας.

ΥΓ.4 Η παρουσία στην εξέδρα του Πατούλη υποψήφιου της ΝΔ, προέδρου της ΚΕΔΕ προκάλεσε αποστροφή και ήταν ένα από τα κυριότερα ατοπήματα των διοργανωτών των συλλαλητηρίων.Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ιερός Λόχος 2012
Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης

2 σχόλια:

  1. Συνάδελφοι, επιτρέψτε μου να σας πω, πως το δεύτερο υστερόγραφο, ήταν ... περιττό...
    Όταν οι "κουμανταδόροι" των συλλαλητηρίων προέρχονται από το ΚΚΕ, όταν δεν επέδειξαν το ελάχιστο ενδιαφέρον για τους συλληφθέντες στα συλλαλητήρια, περιμένετε να ... δώσουν τα βολευτικά μισθά τους, στη μνήμη του ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ;

    Ακόμα κι αν το υποσχεθούν, έχετε εμπιστοσύνη να τηρήσουν τον λόγο τους, οι ΜΑΚΕΔΟΝΟΚΑΠΗΛΟΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε δίκιο. Τέθηκε περισσότερο ως πρόκληση προς όσους τελευταία εμφανίστηκαν ως "σωτήρες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.