Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Εννέα προσαγωγές μελών μας στην Κατερίνη!

Κατερίνη 21/2/2019
Οι γνωστές τακτικές που μας έχει συνηθίσει το ανθελληνικό σύστημα και εχθές Πέμπτη 21/2/19 στην Κατερίνη.
Για άλλη μία φορά ο σύλλογος μας αναίτια και με προκλητικότητα δέχτηκε την κρατική τρομοκρατία.Κρατική τρομοκρατία από ένα ανθελληνικό καθεστώς που αντικειμενικός σκοπός του είναι να καταπνίξει κάθε ελληνική φωνή που ανθίσταται στο ξεπούλημα των ιερών και όσιων της Πατρίδας μας!
Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη το απόγευμα στις 1730 περίπου,μέλη του συλλόγου μας που κινούνταν οδικώς προς την πόλη της Κατερίνης όπου θα συμμετείχαν σε ειρηνική διαμαρτυρία κατά της επίσκεψης του βουλευτή του σύριζα Τζανακόπουλου,ακινητοποιήθηκαν από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.για έλεγχο.
Φυσικά ακολούθησαν όλες τις υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων.
Παρότι έφεραν τα προβλεπόμενα έγραφα και τα μέλη μας,οδηγήθηκαν στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Κατερίνης όπου τους έγινε εξονυχιστικός έλεγχος τόσο σε εκείνους όσο και στα οχήματα τους.
Και ενώ κανένα στοιχείο δεν προέκυψε για τα οχτώ μέλη μας (ένα μέλος μας κρατήθηκε για οικονομική παράβαση που δεν είχε πληρώσει της τάξεως των 97 ευρώ,όπου και πλήρωσε την Παρασκευή το πρωί στην εισαγγελία Κατερίνης και αφέθηκε ελεύθερος) τελικά τα μέλη μας κρατήθηκαν σχεδόν για τέσσερις ώρες.
Αλήθεια πόσο συνταγματικό είναι να σε προσάγουν στην κρατική ασφάλεια,να σε ψάχνουν σαν κοινό εγκληματία και να σου στερούν την προσωπική ελευθερία,έστω και για τέσσερις ώρες,άνευ λόγου και αιτίας;
Φυσικά ο λόγος που το σύστημα βγάζει αλλεργία και μόνο στο άκουσμα του συλλόγου μας είναι εύκολο να τον αντιληφθεί κανείς.Εμείς ένα έχουμε να δηλώσουμε προς πάσα κατεύθυνση.
                                                                                             
Η αγάπη μας προς την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία είναι ισχυρότερη από κάθε λογική και κάθε κρατική και παρακρατική βία ή και καταστολή.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε αγνά,ακομμάτιστα με κεφαλή μας τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό μέχρι της τελικής νίκης,που δεν μπορεί να είναι παρά Νίκη του Χριστού και του Έθνους.

ΥΣ1 Όσο μας χτυπάτε τόσο μας δυναμώνεται,τόσο μας πορώνεται!

ΥΣ2 Συγχαρητήρια στην 19χρονη Μαριάνα που τα έχωσε στον Τζανακόπουλο και την έφεραν και εκείνη στην ασφάλεια Κατερίνης.Όσο υπάρχει τέτοια νεολαία τίποτα δεν έχει χαθεί!

Ελλάς Ή Τέφρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.