Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Ακύρωση της εμφάνισης του φιλοσκοπιανικού συλλόγου Μέτσκες στην Θεσσαλονίκη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συναγωνιστές που έδωσαν το δυναμικό παρών στον Λευκό Πύργο και καταφέραμε όλοι μαζί να αποτρέψουμε την παρουσία του φιλοσκοπιανικού χορευτικού συγκροτήματος Αρκούδες Μέτσκες που έχει ενεργή συμμετοχή σε πανηγύρια όπου ακούγονται σλαβόφωνα τραγούδια αλυτρωτικού χαρακτήρα!

Μακεδονία Γη Ελληνική
Αλήτες προδότες πολιτικοί!

Από νωρίς το πρωί 40 περίπου άτομα του Συλλόγου μας προωθηθήκαμε στον από ημέρες πριν ανακοινωθέντα χώρο συγκέντρωσης για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά κατά της συμμετοχής του φιλοσκοπιανικού χορευτικού συγκροτήματος.

ΕΛΛΑΣ -ΕΛΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Από την πρώτη στιγμή έγινε διανομή φυλλαδίου που εξηγούσε τον λόγο της διαμαρτυρίας μας.Φυσικά δεν έλειπαν τα δυναμικά συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας μας.
Και ενώ η ώρα της έναρξης της πορείας των Κουδουνοφόρων έφτασε,πουθενά δεν φαινόταν ο εν λόγω χορευτικός σύλλογος.Τέλος λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο χορευτικό συγκρότημα,οι διοργανωτές και η Ε.ΑΣ. μας ενημέρωσε ότι ακυρώθηκε η συμμετοχή των Μέτσκες και δεν θα εμφανιστούν.
Είναι εμφανές ότι αντιλήφθηκαν κάποιοι ότι πλέον δεν παίζουμε και θα μας βρίσκουν απέναντι τους!

Για μια ακόμα φορά ο Εθνικιστικός χώρος της Θεσσαλονίκης επέδειξε σοβαρότητα,μεθοδολογία και αγωνιστική πυγμή και καταφέραμε να κερδίσουμε μία επικοινωνιακή μάχη χωρίς καν να χρειαστεί να την δώσουμε!Η σημερινή Νίκη μας έρχεται να αποδείξει ότι όταν υπάρχει
ομόνοια,προγραμματισμός και πειθαρχία
θα έχουμε και επιτυχίες!
Συγχαρητήρια σε όλους ξανά!


Το μήνυμα μας προς όλους είναι ξεκάθαρο.
Κανένας προδότης πλέον δεν θα σκορπάει το δηλητήριο του χωρίς να μας βρίσκει απέναντι του!

Ούτε βήμα χωρίς τα ΜΑΤ στο πλάι σας δεν θα κάνατε!

Ελλάς Ή Τέφρα

1 σχόλιο:

  1. Τα συγχαρητηρια ενος παλιου καταδρομεα [Δ΄ Μοιρα Καταδρομων, ετος 1987] για το θαρρος σας να αντιστεκεστε στην Νεα Ταξη πραγματων και στους εντοπιους εργολαβους της Ελληνικης γενοκτονιας

    Μην σταματησετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.