Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση για την φίμωση του ιστολογίου Hellenic ns


Με αγανάκτηση ενημερωθήκαμε για την φίμωση του ιστολογίου Hellenic ns από το ανθελληνικό σύστημα.
Θεωρούμε ότι σε μια Πατρίδα που έχει δικαίωμα λόγου ο κάθε ένας έμμισθος ανθέλληνας,ο κάθε λαθροεισβολέας και το κάθε τσιράκι της νέας τάξης πραγμάτων,είναι αδιανόητο να φιμώνεται ένα ιστολόγιο Ελλήνων!

Για αυτό θεωρούμε ότι το  ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναρτήσουμε την ανακοίνωση των Συνελλήνων για την φίμωση του ιστολογίου τους.
Η σχετική λοιπόν ανακοίνωση είναι η εξής:


Προς τα αδέλφια μας

Το Hellenic NS.gr θα επανέλθει σύντομα κοντά σας. Η φίμωση του , από τους διαδικτυακούς «κυνηγούς μαγισσών» της κυνοβουλευτικής τους πλουτοκρατίας, μας απέδειξε πόσο τρέμουν την Αλήθεια από το Φως της Νέμεσις που έρχεται. Πόσο φοβούνται αν οι πλανεμένοι πολίτες αυτής της χώρας αποκτήσουν Παιδεία. Πολιτική Παιδεία!!!!

Τότε το σάπιο αυτό πολιτικό σύστημα ,θα γκρεμιστεί ολοσχερώς και μαζί του θα πάρει όλους αυτούς που συντέλεσαν στην αποδόμηση των αξιών μας.

Για αυτούς που έχουν πίστη……

Για αυτούς που αγωνίζονται κάθε μέρα….

Για αυτούς που φυλακίζονται για την Ιδέα μας….

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.