Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Κάλεσμα Εθνικής Αντίστασης Κυριακή 24/2/2019Κυριακή 24 Φεβρουαρίου έρχεται στην Θεσσαλονίκη ο φιλοσκοπιανός σύλλογος Μέτσκες για να γλεντήσουμε όλοι μαζί,όπως αναγράφει και στην αφίσα τους.


Αυτό που δεν αναφέρει στην αφίσα τους είναι εάν θα γλεντήσουμε με φιλοσκοπιανά σλαβόφωνα τραγούδια που προωθούν τον αλυτρωτισμό και την μισαλλοδοξία των σκοπιανών όπως έγινε σε γλέντι στην Έδεσα παρουσία της Τζάκρης (5.1.18) και είχε θορυβήσει την τοπική κοινωνία όπως αναφέρει και το Voria.gr.
Eίναι χρέος μας να μην αφήσουμε κανένα υπάλληλο της νέας τάξης πραγμάτων να εμπαίζει την νοημοσύνη!Πρέπει όλοι μας να δώσουμε το βροντερό παρών κατά της προκλητικής εμφάνισης του φιλοσκοπιανών που προπαγανδίζουν για "σκλαβωμένους μακεδόνες" και μακεδονία του αιγαίου!
Για αυτό καλούμε όλους τους ελληνόψυχους να παρεβρεθούν στον Λευκό Πύργο και συγκεκριμένα στο άγαλμα του Βότση στις 1030 το πρωί της Κυριακής 24/2/19 για εκδηλώσουμε ειρηνικά ότι 
η Μακεδονία ήταν,είναι και θα είναι μία και Ελληνική!


Παραθέτουμε και απόσπασμα από το Voria.gr που αναφέρει σχετικά για το σκοπιανογλέντι που έγινε στην Έδεσα στις 5.1.18

Παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ η γιορτή με σλαβόφωνα τραγούδια που διοργάνωσε ο σύλλογος Αρκούδες-Μέτσκες. Τι λέει στη Voria.gr ο δήμαρχος Έδεσσας.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στην τοπική κοινωνία, ιδιαίτερα όταν ανέβηκαν στο facebook σχόλια από συμμετέχοντες. Σύμφωνα με κάποιες από αυτές τις αναρτήσεις στο facebook(οι φωτό από τα post ακολουθούν), «ο δήμαρχος και η πυροσβεστική προσπάθησαν να σταματήσουν την ορχήστρα, που έπαιζε «μακεδονίτικα», αλλά αναγκάστηκαν να φύγουν όταν η τοπική «Μακεδόνισσα» βουλευτής ζήτησε από την ορχήστρα να παίξει για να χορέψει το τραγούδι "Makedonsko devojce"», τραγούδι που γράφτηκε το 1964 από τον Σκοπιανό Jonče Hristovski.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.