Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Η προπαγάνδα σας θα σταματάει στο δρόμο.Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η προκλητική είδηση ότι το
29ο "Αντιμπεριαλιστικό Διήμερο" στο Στόμιο Λάρισας που διοργανώνει η ΚΝΕ, θα χρηματοδοτηθεί κατά 15.000 ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας!


Σε μια εποχή που οι Έλληνες πεινάνε και που τα Ελληνόπουλα λιποθυμούν από την πείνα τέτοιες ενέργειες προκαλούν το δημόσιο μένος κατά του κράτους παρωδίας που έχει στηθεί στην πλάτη του
Ελληνικού Λαού.


Είναι απορίας άξιον πως οι "ιδεολόγοι αγωνιστές" της αριστεράς  καταδέχονται να χρηματοδοτούνται από το καπιταλιστικό  σύστημα!Εδώ βέβαια γελάμε, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι αριστερά και δεξιά συνεργάζονται εδώ και χρόνια κατά των αληθινών αγωνιστών και ιδεολόγων που είναι οι Εθνικιστές, όπου και τρέμουν!
Και τρέμουν γιατί γνωρίζουν ότι οι Ιδέες μας είναι πιο δυνατές και από το χρήμα που διαθέτουν και από τις θολοκουλτούρα που διακατέχει τα ζαλισμένα τους μυαλά.


Συναγωνιστές από τον Τομέα Λάρισας του Ιερού Λόχου 2012 αυτές τις ημέρες βρέθηκαν πέριξ της περιοχής όπου προέβησαν  σε εκκαθαριστικές δράσεις από το εμετικό προπαγανδιστικό υλικό που βρωμίζει την Ελληνική Γη μας.Η προπαγάνδα σας θα σταματάει στον δρόμο!
Αναρχικοί και μπολσεβίκοι αυτή η Γη δεν σας ανήκει!

Ιερός Λόχος 2012-Τομέας Λάρισας
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.