Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση με αφορμή την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε ισλαμικό τέμενος.


Την ώρα που κυβέρνηση, αντιπολίτευση κ όλος ο πολιτικός υπόκοσμος στην Ελλάδα, δηλαδή οι αληθινοί υπαίτιοι για όσα έχουν συμβεί, χύνουν  κροκοδείλια δάκρυα, οφείλουμε να κάνουμε κάποιες σύντομες διαπιστώσεις.

1ον:
Το ποιος έχτισε την Κωνσταντινούπολη και για ποιο λόγο χτίστηκε ο ναός της Αγίας του Θεού Σοφίας, είναι γνωστό. Τόσο η πόλη όσο και ο ναός έχουν όνομα και ταυτότητα και φυσικά δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τους μογγόλλους που την κατέλαβαν το 1453.
Η Αγία Σοφία ήταν και θα αποτελεί πάντα ορθόδοξο ναό.

2ον:
Εξίσου τεράστια ευθύνη φέρουν πατριάρχες και δεσποτάδες που δεν βγήκαν να αντιδράσουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά.
Φανταστείτε πχ να χτυπούσαν καθημερινά πένθιμα οι καμπάνες σε όλη την Ελλάδα και στην Κωνσταντινούπολη. Φανταστείτε να έβγαιναν οι δεσποτάδες μπροστά μαζί με τους πιστούς στο δρόμο.
Φανταστείτε να απέκλειαν το δρόμο για διακοπές η εκδρομές στην Τουρκία και να έκαναν μποϋκοτάζ σε όλα τα τουρκικά προϊόντα. Να ζητούσαν από τους καναλάρχες να μην προβάλουν  τουρκικές σειρές.
Να απαιτούσαν την επιστροφή στην Τουρκία όλων των λαθρομεταναστών.
Να αρνιόταν την είσοδο στις εκκλησίες στους πολιτικούς μέχρι να υιοθετήσουν όλα τα παραπάνω. Στους πολιτικούς που ετοιμάζουν τα εγκαίνια του ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό!
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν αποκτούσε κ πάλι η ορθόδοξη εκκλησία τον εθναρχικό της ρόλο, τη συμπόρευση της με το Ελληνικό έθνος!

3ον:
Αλλά ποιος να αντιδράσει;
Οι δεσποτάδες και οι ιερείς που πρώτοι έσπευσαν να υιοθετήσουν τις κυβερνητικές αποφάσεις και να κλειδώσουν τις εκκλησίες μας; Αυτοί που αποδέχθηκαν απολυμαντικό και μέτρα (πολύ αυστηρότερα από τα εστιατόρια και τις καφετέριες) μέσα στους ναούς; Αυτοί που δεν μας επέτρεψαν να ζήσουμε τη Μ.Εβδομάδα και να γιορτάσουμε το Πάσχα; Αυτοί που κοινωνούσαν τους πιστούς με πλαστικά κουτάλια μιας χρήσης; Φρίξον ήλιε και στέναξον γή!

4ον:
Δυστυχώς η προδοσία έχει μεγαλύτερες προεκτάσεις.
Ακόμη κι αν μετατρεπόταν σήμερα η Αγία Σοφία από μουσείο σε ορθόδοξο ναό, το πιο πιθανό θα ήταν να μαγαρίζεται από την παρουσία παπικών, προτεσταντών "ιερέων" και "ιέρειων" και ένα σωρό άλλων αιρετικών, όπως καθιέρωσαν να γίνεται κάθε 1η του έτους και σχεδόν σε κάθε δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών, όπως τις συμπροσευχές που συνηθίζει να κάνει ο πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον αιρετικό Πάπα και καρδιναλίους δηλ με αυτούς που οργάνωσαν και υλοποίησαν την 1η Άλωση της Πόλης, το 1204.
Ο Θεός απεχθάνεται την αίρεση ενώ οι σημερινοί "ορθόδοξοι" ποιμένες έχουν προσκολληθεί σε αυτήν.
Αλλά ακόμη κ ως ορθόδοξος ναός, το πιο πιθανό θα ήταν να παραχωρείται για εκθέσεις και μουσικές συναυλίες, όπως παραχωρείται σήμερα ο ναός των Αρχαγγέλων (Ασωμάτων) Αγίου Γεωργίου Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη και ο Άγιος Παντελεήμων στην Αθήνα πριν χρόνια.

5ον:
Σε αντίθεση με τον δικτάτορα Ερντογάν, τα δικά μας ανδρείκελα δεν είναι ικανά να δείξουν αποφασιστικότητα και πυγμή. Την αυστηρότητα τους την εξαντλούν στους Έλληνες που απόμειναν να κατοικούν στην Ελλάδα.
Ομοίως ο πιστός λαός δεν έχει τίποτε απολύτως να περιμένει από επισκόπους και πατριάρχες που πρόδωσαν την ιερή τους αποστολή.Απαιτούμε να κλείσετε το ισλαμικό τέμενος άμεσα που φτιάξατε στην Αθήνα με τα λεφτά του Ελληνικού λαού καθώς και όλα τα παράνομα τζαμιά που λειτουργούν στην Αττική και έχουν μετατρέψει την πρωτεύουσα σε "ισλαμαμπάντ".


Απαιτούμε αυτό που χρόνια ο σύλλογος μας διεκδικεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με πορείες και διαμαρτυρίες.Να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το μουσείο ντροπής του Κεμάλ που υπάρχει στην Θεσσαλονίκη και να επαναλειτουργήσει ως μουσείο των θυμάτων των Γενοκτονιών που διέπραξε ο σφαγέας των λαών Κεμάλ.


Απαιτούμε να σταματήσει το παραμύθι της ελληνοτουρκικής φιλίας, να πάψουν οι συνομιλίες και οι χαριεντισμοί με τους μογγόλους από τους οσφυοκάμπτες πολιτικούς μας και μην μείνει κανένα σύνορο ανοιχτό προς την Τουρκία όσο υπάρχει κατεχόμενη και παράνομη εισβολή στην Κύπρο μας.


Η Αγία του Θεού Σοφία δεν είναι "τόπος και σύμβολο συναντήσεως, αλληλεγγύης και αλληλοκατανοήσεως Χριστιανισμού και Ισλάμ" όπως βλάσφημα δήλωσε πρόσφατα ο πατριάρχης Βαρθορλομαίος. Κτίστηκε ως ορθόδοξος ναός της Βασιλεύουσας αυτό επιτάσσει η ιστορία του και αυτό απαιτούμε.

Μόνη ελπίδα είναι να ξεσηκωθεί ο ίδιος ο προδομένος ορθόδοξος Ελληνικός λαός και να διεκδικήσει όλα όσα του ανήκουν.


Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από την Αγία Σοφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.