Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Συνέντευξη -αποκαλύψεις του γέροντος π.Μεθοδίου (βίντεο) και έμπρακτη συμπαράσταση του Ιερού Λόχου 2012 στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου.


Το Βίντεο με την αποκαλυπτική συνέντευξη του ηγουμένου π.Μεθοδίου :



Ο Σύλλογός μας εδώ και αρκετά χρόνια συμπαραστέκεται έμπρακτα στον αγώνα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου. 
Μία ακόμη φορά, φίλοι και μέλη του Συλλόγου μας πήραμε την πρωτοβουλία και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το ποσό των 300 ευρώ το οποίο θα σταλεί στην Ι.Μ.Εσφιγμένου τις επόμενες ημέρες.
Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται αφενός για λόγους διαφάνειας προς τους συναγωνιστές μας και αφετέρου ως παράδειγμα προς μίμηση προς όλα τα Ορθόδοξα σωματεία.


ΚΑΤΩ τα χέρια από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου
Ελλάς Ή Τέφρα!
Ορθοδοξία ή Θάνατος!

Ιερός Λόχος 2012 -Ελληνορθόδοξη Στρατιά 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.