Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Στο δρόμο της αντίστασης ξανά!Συλλογή υπογραφών και συγκέντρωση -πορεία κατοίκων του Ε' Δημ. Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης ενάντια στη δημιουργία Hot Spot στη γειτονιά τους.

Αποστολή του συλλόγου μας ήταν πάντα η προάσπιση των αξιών της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας στις πόλεις και στις γειτονιές μας.

Πριν ακριβώς ένα χρόνο, παρεμβαίναμε (δείτε εδώ και εδώ) στην πολύπαθη γειτονιά των Αγίων Πάντων (Ν.Σιδηροδρομικός Σταθμός)
Δυστυχώς η κατάσταση με χιλιάδες παράνομους λαθρομετανάστες να λυμαίνονται τις γειτονιές και να αλληλομαχαιρώνονται άλλοτε για κλοπές κι άλλοτε για εμπόριο ναρκωτικών, επιδεινώνεται και επεκτείνεται και σε άλλες γειτονιές τις Θεσσαλονίκης, σε γειτονιές που μέχρι πρόσφατα φαινομενικά δεν είχαν τόσο έντονο πρόβλημα. Σε αρκετές πλέον συνοικίες όταν νυχτώνει, οι Έλληνες κλειδαμπαρώνονται στα διαμερίσματά τους και οι λαθρομετανάστες περιφέρονται σε «αγέλες» παρανομώντας. Ήδη σε κάποιες συνοικίες, οι Έλληνες προσπαθούν να πουλήσουν (όσο-όσο) τα διαμερίσματά τους, αφήνοντας τις γειτονιές τους στο έλεος της γκετοποίησης της ισλαμοποίησης και των εγκληματικών συμμοριών διαφόρων εθνικοτήτων.Σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης οι κάτοικοι του Ε' Δημοτικού Διαμερίσματος αντέδρασαν για το Hot Spot που ετοιμάζει ο Δήμαρχος Κ. Ζέρβας.

Επιτροπή κατοίκων του Ε' διαμερίσματος συγκέντρωσε ήδη χίλιες περίπου υπογραφές και πραγματοποίησε συγκέντρωση και πορεία στους γύρω δρόμους, καταλήγοντας μπροστά από το κτήριο του Δήμου που επίκειται να μετατραπεί σε Hot Spot. Η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική» ήταν η μόνη παράταξη που καταψήφισε την δημιουργία του Hot Spot και αγωνίζεται στο πλευρό των κατοίκων. 

Ο Ιερός Λόχος 2012 και η Ένωσις Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία δεν άφησαν τους κατοίκους μόνους. Έδωσαν το παρόν και θα το δίνουν στηρίζοντας τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που θέλουν να κρατήσουν τις γειτονιές τους ζωντανές. Ορθόδοξες και Ελληνικές.

ΕΞΩ οι Λάθρο 
απ την Ελλάδα

Ιερός Λόχος 2012 -Ελληνορθόδοξη Στρατιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.