Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Ναρκωτικά και Εθισμός.Μην γίνεσαι αυτό που θέλουν!
Σε μια εποχή που επικρατεί έλλειψη ιδανικών και που όλοι μας βιώνουμε ανασφάλεια για το μέλλον, όλο και περισσότεροι δυστυχώς Έλληνες καταφεύγουν στη χρήση ουσιών αλλά και κάθε μορφής εθισμού.
Είναι και αυτό αποτέλεσμα της αποστασίας μας από τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.

Ο εθισμός είναι εμμονή, κακοποιεί τον ίδιο τον χρήστη και τον καθιστά μη λειτουργικό σε ένα φυσιολογικό τρόπο ζωής ώστε να προσφέρει στην κοινωνία και στην Πατρίδα μας.
Ειδικά στα ναρκωτικά, οι έμποροι παράνομων ουσιών δρουν ανενόχλητοι, συχνά με την κάλυψη, την ανοχή ή ακόμη και την συνεργασία των διωκτικών αρχών.
Είναι πολύ βολικό για τις νεοταξικές κυβερνήσεις  να δημιουργούν ανθρώπους άβουλους και αδύναμους στην σκέψη και στο σώμα.

Δυστυχώς, λανθασμένα έχει επικρατήσει η αντίληψη ότι ναρκωτικά είναι μόνο η ηρωίνη. Και η κάνναβη, τα χάπια (ηρεμιστικά, υπνωτικά, παραισθησιογόνα κλπ), κοκαΐνη, αμφεταμίνες, και άλλες μη καθορισμένες ουσίες είναι επίσης σκληρά ναρκωτικά και δεν ελέγχονται φέροντας το ίδιο αποτέλεσμα (φυλακές, ιδρύματα ή και θάνατο).
Είναι λυπηρό να υπάρχουν ναρκωτικά ακόμα και στους κύκλους που δραστηριοποιούνται Εθνικιστές.

Φυσικά υπάρχουν και οι νόμιμες εθιστικές ουσίες όπως το τσιγάρο, που ενώ είναι καταστρεπτικό για τον ανθρώπινο οργανισμό, πωλείται ελεύθερα χάριν της κερδοφορίας του παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης. Ναρκωτικό μπορεί να θεωρηθεί  και ο αλκοολισμός δηλαδή η εξάρτηση από το αλκοόλ, αφού κι αυτό υποδουλώνει και καταρρακώνει σταδιακά τον άνθρωπο, καθιστώντας τον αδύναμο να εργαστεί και εξαρτημένο από το πάθος του.                                                                                                                                                   
Η μάστιγα του εθισμού έχει διευρυνθεί και σε άλλους τομείς όπως ο τζόγος, το διαδίκτυο, τα παιχνίδια στον υπολογιστή (online games) κτλ
Η αδιαφορία είναι η κορυφή της άγνοιας και η κοινωνία μας τρέφεται από την αδιαφορία, η οποία είναι μέρος του ατομισμού μας. Η αδιαφορία μας, κρύβει τον φόβο, την δειλία, την ατολμία στο να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και την αλήθεια.

Τα σύγχρονα νεοταξικά κράτη, προσπαθούν ακατάπαυστα να μας κάνουν να αισθανόμαστε ανίκανοι και άχρηστοι.
Μας φέρνουν στο έλεος της φτώχειας και της ανέχειας, μας “ξεγυμνώνουν” από τις αξίες και τα ιδανικά μας θέλοντας να μας χειρίζονται ως άβουλα και άψυχα ανθρωπάκια. 
Είτε εθισμένος, είτε όχι, η αδιαφορία είναι το χρυσάφι στα χέρια αυτών που θέλουν να άρχουν και η χαρά τους να έχουν φοβισμένους ή αποχαυνωμένους ανθρώπους.

Ο σύλλογος μας μέσα στο πλαίσιο της ευθύνης που του αναλογεί, πολλές φορές έχει συμβουλέψει τα νέα παιδιά που έρχονται κοντά μας να απέχουν από κάθε είδος εθισμού.
Το επόμενο διάστημα θα ενταθεί αυτή η προσπάθεια μας  εμπλουτίζοντας τον αγώνα κατά των ναρκωτικών με ενημερωτικές συζητήσεις, εκδηλώσεις και φυλλάδια προς την Ελληνική νεολαία.
Η μόνη δύναμη, το μόνο αντίδοτο είναι η η γνώση, η σωστή παιδεία και κυρίως η πίστη και η αφοσίωση στα Ελληνορθόδοξα Ιδανικά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.