Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Με επιτυχία το "2ο Εθνικιστικό Διήμερο" στην Χαλκιδική!

Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουλίου 2020 στην Χαλκιδική.

Υπέροχη Ελληνική Γη, ένα δώρο του Θεού προς όλους εμάς!

Ακόμα μία άψογη διοργάνωση από τον σύλλογο μας έλαβε χώρα το Σ/Κ που μας πέρασε.
Μία συνάντηση φίλων, μελών και συναγωνιστών από τον ευρύτερο χώρο του Εθνικισμού πραγματοποιήθηκε στην Χαλκιδική.
Κάθε συνάντηση μας είναι ευκαιρία για μετάδοση γνώσεων,απόψεων και 
τρόπων δράσεων!

Ένα διήμερο που είχε από όλα
.
Από οικολογικές δράσεις στις παραλίες της Χαλκιδικής, επίκαιρες συζητήσεις, ψυχαγωγία μέχρι και νυχτερινό λαϊκό γλέντι στο χώρο της κατασκήνωσης.

Αγαπάμε τα ζώα, σιχαινόμαστε τους αντιφά!

Πιο συγκεκριμένα από την Παρασκευή μέλη μας κατέφθασαν στον χώρο όπου θα γινόταν το διήμερο και οργάνωσαν τον χώρο για να υποδεχτούμε τους συναγωνιστές που κατέφθαναν το ίδιο βράδυ μετά την επιτυχημένη πορεία κατά της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί που γινόταν στην Θεσσαλονίκη και ο σύλλογος μας πρωτοστάτησε (δείτε εδώ ).

Το Εθνικιστικό Διήμερο άνοιξε με τον Εθνικό Ύμνο και την Προσευχή όπως αρμόζει σε Ελληνορθόδοξους Εθνικιστές και έκλεισε κατά τον ίδιο τρόπο.

Κατά το Διήμερο πραγματοποιήθηκαν πλήθος αντικειμένων που εκπλήρωσαν τον στόχο μας, που ήταν η ιδεολογική κατάρτιση των νεότερων συναγωνιστών, η ισχυροποίηση των δεσμών μεταξύ μας, η πνευματική προσέγγιση και ανάλυση ερωτημάτων και φυσικά η χαλάρωση και η ψυχαγωγία όλων μας. 
Λαϊκή βραδιά και ψυχαγωγία μεταξύ συναγωνιστών!

Η προσέλευση των συναγωνιστών δεδομένου των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών μας ικανοποίησε και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας!
Εθνικισμός και σεβασμός στο περιβάλλον, είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες.
Ενημερωτικός πίνακας που παρουσιάστηκε στους συναγωνιστές πριν 
τον παράκτιο και θαλάσσιο καθαρισμό από τα μέλη μας!

Το μόνο παρατράγουδο είναι ο μόνιμος εχθρός του Έλληνα, δηλαδή το ανθελληνικό κράτος που για ακόμη μία φορά κυνηγάει απηνώς τον Σύλλογο μας γιατί τους ενοχλεί.
Από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στην περιοχή κλιμάκιο της ασφάλειας μας παρακολουθούσαν μέχρι και στην παραλία (χωρίς υπερβολή)!

Το άκρον άωτον της ξεφτίλας του σάπιου κράτους είναι ότι λίγο πριν την λήξη του Διημέρου και συγκεκριμένα την Κυριακή το απόγευμα, κλιμάκιο της ασφαλείας Πολύγυρου, επενέβη και διενέργησε έλεγχο στους συναγωνιστές με αποτέλεσμα να έχουμε εν είδει τρομοκρατίας, προσαγωγή.

Είναι κλαυσίγελος στην χώρα που η παρανομία κυριολεκτικά έχει νομιμοποιηθεί από το ίδιο το κράτος, να διώκονται Έλληνες για την πατριωτική τους δράση.
Φυσικά τέτοιες ενέργειες μας όχι μόνο δεν μας πτοούν αλλά μας δείχνουν ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο γιατί ως γνωστό στην Ελλάδα ουδεμία αγνή πατριωτική ενέργεια δεν μένει «ατιμώρητη» από το ανθελληνικό κράτος!


Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι -ξενόφερτοι κυρίως- "αναρχικοί" θολοκουλτουριάρηδες με τα χρήματα του μπαμπά τους και την αμέριστη στήριξη του κράτους, πραγματοποιούν δεκαήμερο στις Σκουριές κατά των μεταλλείων καπηλεύοντας τον Αγώνα των Ελλήνων.

Έξω από την Πατρίδα μας οι βιαστές της Ελληνικής Γη μας!

Κατά την συνήθη πρακτική τους γέμισαν την Χαλκιδική με πανό που μολύνουν όχι μόνο αισθητικά αλλά και κυριολεκτικά την Πατρογονική μας Γη.
Μερικά από αυτά ξηλώθηκαν την Παρασκευή από δύο μέλη μας.

Το βίντεο που πόνεσε τους αναρχοτεμπέληδες της αναρχίας.


Φυσικά αυτό προκάλεσε πολύ πόνο στους αναρχοτεμπέληδες και έσπευσαν με την γνωστή λασπολογική και συκοφαντική τους πρακτική να δημοσιεύσουν μυθεύματα περί δήθεν επιθέσεων και κατάθεση μηνύσεων (μία ακόμη φορά κράτος(αστυνομία) και παρακράτος(αναρχικοί) σε αγαστή συνεργασία εναντίον Ελλήνων).

Πραγματικό αγώνα κάνουν μόνο οι Εθνικιστές που δρουν 
ενάντια στο σύστημα και όχι τροφοδοτούμενοι από το παγκόσμιο 
σύστημα όπως οι δήθεν αναρχικοί!

Τους προτείνουμε να σταματήσουν τα ναρκωτικά γιατί βλέπουν παντού Ιερολοχίτες να τους κυνηγάνε!  
Όσο για την μήνυση που ισχυρίζονται ότι υπέβαλαν για ένα εξ' ολόκληρο φανταστικό σενάριο (γεμάτο υπερβολές και αντιφάσεις) και στο οποίο ο Σύλλογός μας  όχι μόνον δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή αλλά έχει πλήρη άγνοια, σενάριο που προφανώς κατασκεύασε η φαντασία τους για να αιωρούνται γενικά και αόριστα φήμες και συκοφαντίες σε βάρος του Συλλόγου μας, η περίοδος ανοχής στις αθλιότητες και στις διαδικτυακές συκοφαντίες έληξε. Θα χαρούμε να τα πούμε δικαστικά εάν έχουν την όρεξη να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση!   

Κλείνοντας την ανακοίνωση μας θα τονίσουμε ότι ο Σύλλογος μας 
θα συνεχίσει τον Αγώνα υπέρ της Ορθοδοξίας και του Έθνους 
όσο και αν πονάει αυτό "φίλους" και εχθρούς.

Ζήτω Το Έθνος
Ζήτω η Ορθοδοξία
Ζήτω η μία και Αδιαίρετος Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.