Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Γερμανία.Και νέες παρεμβάσεις κατά της σκοπιανικής προπαγάνδας από τον Ιερό Λόχο Γερμανίας!

Το Σάββατο της 4 Ιουλίου 2020, έλαβε χώρα στο κέντρο της Στουτγάρδης στην Königstraße 9 ειρηνική διαμαρτυρία με θέμα την ονομασία των Σκοπίων που προπαγανδίζεται με σημαίες ζωγραφισμένες σε δημόσιους χώρους φέροντας το όνομα "Macedonian".Τα μέλη του Συλλόγου μας κατέθεσαν το φυλλάδιο με την ιστορική αλήθεια στον Ρουμάνο ζωγράφο (συμπτωματικά ή όχι και ο ζωγράφος στην Κολωνίας που προπαγανδίζει υπέρ των σκοπίων με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είναι  Ρουμάνος) εκεί ακριβώς που θα ζωγράφιζε την σημαία των Σκοπίων.

Δείτε το βίντεο εδώ:
https://vk.com/video-182707251_456239114


 Η όλη αυτή συζήτηση προκάλεσε αναγκαστικά την περιέργεια των περαστικών που ήταν διαφόρων εθνικοτήτων.Δράττοντας την ευκαιρία μοιράστηκαν φυλλάδια  από τους φίλους και μέλη του Συλλόγου μας.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα μέλη μας συνομίλησαν με τους περαστικούς προβάλλοντας  με επιχειρήματα την ιστορική αλήθεια.


Εύγε σε όλο τα μέλη και μη του Συλλόγου μας που αγωνίζονται στην Γερμανία!

Κάποιοι Έλληνες που ήταν εκεί κοντά (η Στουτγάρδη έχει πολλούς Έλληνες μετανάστες) πήραν και αυτοί μέρος στην συζήτηση, η οποία συνεχίστηκε και μετά την ολοκλήρωση της δράσης.


Ταυτόχρονα στο σκοπιανικό Προξενείο στο Mainz της Γερμανίας ένας άλλος Έλληνας με καρδιά έπραξε το αυτονόητο.
Ένα αυτοκόλλητο που λέει στα Αγγλικά την αλήθεια είναι ικανό να στείλει το μήνυμα.
Η Μακεδονία είναι Ελλάδα! 
Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα προς όλους μας, ώστε επιτέλους να ενεργοποιηθούμε, όπου και εάν βρισκόμαστε!
Από εμάς απεριόριστο σεβασμό. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε.

Η ακόμα μία πετυχημένη δράση των Ιερολοχιτών στην Γερμανία μας θυμίζει ότι ο ελληνισμός πρέπει να ενεργοποιηθεί και να δώσει την ιστορική μάχη κατά της προπαγάνδας των εχθρών μας, εκεί ακριβώς που μέχρι τώρα δεν υπήρχε.Δηλαδή στον δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.