Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Καταγγελία σοκ από Κατερίνη: συλλήψεις γιατί ανέβασαν πανό για τα 7 χρόνια από την διπλή δολοφονία του Γ.Φουντούλη και Μ.Καπελώνη!

 


Καταγγελία σοκ από  Ελληνόψυχους της Κατερίνης.
Τους συνέλαβαν με την κατηγορία ότι με το πανό τους αποσπούσαν την προσοχή των οδηγών!


Πιο συγκεκριμένα μια ομάδα νέων θέλησαν να τιμήσουν την μνήμη των δολοφονημένων από την αριστερή τρομοκρατία, Γ,Φουντούλη και Μ.Καπελώνη.
Τέτοιες πράξεις όμως στην νεοταξική δημοκρατία είναι ανεπίτρεπτες και έτσι έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ.
να εξαντλήσει την αυστηρότητα της και να συλλάβει τους Ελληνόψυχους.
Αναρτούμε  το μήνυμα που λάβαμε :


1 Νοεμβρίου του 2020, 7 χρόνια μετά τον θάνατο δύο Ελληνόψυχων παιδιών,
 του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελωνη μια ομάδα ατόμων στην Κατερίνη θέλησε να ανεβάσει πανό για να τιμήσει την μνήμη τους.
 Παρ' όλα αυτά οδηγήθηκαν στο τμήμα με έξι ώρες κράτησης. Σχηματίστηκε δικογραφία και αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος τους με την κατηγορία της απόσπασης προσοχής των οδηγών
Τα πανό κατασχέθηκαν  και θα καταστραφούν...
Τώρα καταλαβαίνουμε ποιους πραγματικά πολεμάει το σύστημα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.