Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Lockdown 2 και ανθελληνισμός Live #Ζωντανή Συζήτηση 1

 


Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε τον εγκλεισμό του Ελληνικού Λαού για δεύτερη φορά σε χρονικό διάστημα λιγότερο του ενός χρόνου λόγω της ανικανότητας της να αντιμετωπίσει τον 
Covid-19.
Την Κυριακή 8/11/2020, ο σύλλογος μας διοργάνωσε ζωντανή δημόσια συζήτηση στο Facebook αναλύοντας τις δυσμενείς εξελίξεις στην ελληνική κοινωνία από τις κινήσεις της κυβέρνησης της ΝΔ.
Απαντήθηκαν και αναλύθηκαν ευθέως πλήθος ερωτημάτων από τους συναγωνιστές
Γεώργιο Γουλιδάκη (Ιερός Λόχος 2012), Υπάτιο Πετρίδη (Μακεδονική Σάρισσα) και Κωνσταντίνο Τόνιο (Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας).
Την συζήτηση συντόνισε ο Ανδρέας Γενιάς (Ιερός Λόχος 2012).

Δείτε το βίντεο 

στο VK (εδώ

ή στο You Tube (εδώ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.