Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Lockdown2 & εθισμοί! Αποκαλυπτική συζήτηση στην Φωνή Του Έθνους.

 


Μια συζήτηση όπου ο κ.Δαμιανός Δουίτσης (σύμβουλος απεξάρτησης της ΟΑΣΙΣ) πραγματικός χείμαρρος λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια!

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν τα εξής:
1. Αύξηση εθισμών στην 2η καραντίνα
2. Τι είναι εθισμός?
3. Είναι όλοι ίδιοι? Μαλακά-Σκληρά -Νόμιμα- Παράνομα ναρκωτικά.
4. Εθιστικές συμπεριφορές (Τζόγος, διαδίκτυο)
5. Αποποινικοποίηση της κάνναβης.
6. Τι μπορεί να κάνει η οικογένεια?
7. Αντιμετώπιση από  Κράτος-Ιδιώτες- Οργανώσεις Πολιτών.
8. Ποιό είναι το μήνυμα τής ΟΑΣΙΣ

Μια εκπομπή που έγινε καθώς διαπιστώνουμε ότι αρκετοί νέοι-ες συναγωνιστές που προσέρχονται στον εθνικισμό έχουν εμπειρία στην χρήση ναρκωτικών και άλλων εθισμών.
Δείτε το βίντεο στο youtube (εδώ) ή στο VK (εδώ)

Η  ΟΑΣΙΣ είναι κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων από αλκοόλ, ναρκωτικά, τζόγο και διαδίκτυο. Ιδρύθηκε από πρώην εξαρτημένους και τις οικογένειές τους το 2002.

Έχει προσφέρει πολύ σημαντικό έργο σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο της απεξάρτησης. Για τη δράση της βραβεύθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Υγείας και τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα στο www.oasis.org.gr και στο 2310 508598.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.