Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

«Η ΦΩΝΗ του Έθνους». Επίκαιρες συζητήσεις 27, 28 & 29 Νοεμβρίου 2020

 Το τριήμερο 27,28 & 28 Νοεμβρίου στην σελίδα "Η Φωνή Του Έθνους" (εδώ), έγιναν τρεις επίκαιρες συζητήσεις, τις οποίες μπορείτε να τις παρακολουθήσετε μέσω διαδικτύου.
Συγκεκριμένα:

Α)Την Παρασκευή οι συναγωνιστές Υπάτιος Πετρίδης και Δημήτρης Πολυζωίδης από την Μακεδονική Σάρισσα και Ένωση Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία αντίστοιχα, φιλοξένησαν τον Κώστα Μυρογιάννη ακομμάτιστο συνδικαλιστή του Οργανισμού Αστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης.
Ο τίτλος της συζήτησης τα λέει όλα:
Φάκελος ΟΑΣΘ η σκληρή αλήθεια! 
Δείτε την συζήτηση στο facebook (εδώ) YouTube (εδώ) VK (εδώ)

B)Το Σάββατο ο Ανδρέας Γενιάς και ο Δημήτρης Βαλασίδης από τον Ιερό Λόχο 2012 και τους Δεσμούς Ελλήνων αντίστοιχα, φιλοξένησαν τον ιστορικό συγγραφέα κ. Μάνο Χατζηδάκη σε μία συζήτηση για την ανταρσία του Ιωαννίδη στις 25 Νοεμβρίου του 1973.
Δείτε την συζήτηση στο facebook (εδώ) ΥouTube (εδώ) VK(εδώ)

Γ)Την Κυριακή ο Ιερός Λόχος 2020 Γερμανίας φιλοξένησε συναγωνιστές από την Αγγλία και μίλησαν για τα προβλήματα των Ελλήνων που πάνε μετανάστες στην Ευρώπη
Δείτε το βίντεο στο facebook (εδώ) YouTube (εδώ) VK (εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.