Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Ακόμα μία δράση από τους Ελληνορθόδοξους Εθνικιστές του τομέα Green Nationalist!
Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, που ο Εθνικισμός βρίσκεται από το σύστημα υπό διωγμό, κάθε κίνηση μας πρέπει να είναι καλά μελετημένη.

Με σαφώς περιορισμένα τα ατομικά και συλλογικά δικαιώματα των Ελλήνων από την "δημοκρατία",  ο σύλλογος μας συνεχίζει απτόητος τις δράσεις του (μέσω διαδικτύου με τις ενημερωτικές συζητήσεις από την σελίδα η Η Φωνή Του Έθνους, με δράσεις αφύπνισης με τρικάκια, αφίσες και συνθήματα, με πρωτοβουλίες φιλανθρωπικές, οικολογικές κτλ).

Μια από τις δράσεις μας για το περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε αυθόρμητα από μέλη μας που βρέθηκαν στο δάσος του Σέιχ Σου το Σάββατο 202/2021

(Χωρίς προηγούμενη οργάνωση) τα μέλη μας που βρέθηκαν τυχαία για τον περίπατο τους στο δάσος, 
επιδόθηκαν σε καθαρισμό όταν αντίκρισαν τα σκουπίδια που κυριαρχούσαν στο χώρο αναψυχής του Σέιχ Σου.

Για περισσότερο από δύο ώρες η προσπάθεια συνεχίστηκε με εντατικούς ρυθμούς.

Σαν σύλλογος συγχαίρουμε τα μέλη μας που έπραξαν το καθήκον τους ως γνήσιοι Ελληνορθόδοξοι Εθνικιστές! Ως Έλληνες που αγαπάμε την πατρίδα μας! Ως Ορθόδοξοι πιστοί που αγαπάμε την Δημιουργία και  μέσα από αυτή δοξάζουμε τον Τριαδικό μας Θεό!

Καλούμε -ειδικά τους νέους- να αγαπάνε το δάσος και την καθαριότητα ώστε να μπορούμε να χαιρόμαστε όλοι μας κάθε επίσκεψη μας στην φύση.


Ιερός Λόχος 2012
Τομέας Green Nationalist

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.