Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Συγνώμη για ανάρτησή μας.

Χθες (Πέμπτη 26/2/2021) αργά το βράδυ, δημοσιεύσαμε ανάρτηση με τίτλο «Καμία καπήλευση των ακομμάτιστων αγώνων του Ελληνικού Λαού!», 
εμφανίζοντας φωτογραφίες προσώπου που μίλησε στην αυθόρμητη συγκέντρωση των κατοίκων του Ευόσμου που βγήκαν να διαμαρτυρηθούν για το σκληρό lock down που επιβλήθηκε στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου. 

Το ίδιο πρόσωπο -υποψήφιος βουλευτής πολιτικού κόμματος- έδωσε συνεντεύξεις και στα κανάλια την ώρα της συγκέντρωσης.


Σπεύσαμε λοιπόν να καταγγείλουμε την εμφάνισή του με διακριτικά του κόμματος στο οποίο πολιτεύεται και προβάλλαμε και σχετικές φωτογραφίες του με τη μάσκα στο πρόσωπό του, που έφερε τα διακριτικά όπως λανθασμένα νομίσαμε. Δεν αναφέραμε το ονοματεπώνυμό του, ούτε καν τα αρχικά του, και καλύψαμε εν μέρει το πρόσωπό του στις φωτογραφίες, επισημαίνοντας το σήμα που έφερε η μάσκα.

Όπως όμως μας πληροφόρησε ο ίδιος, στέλνοντας μάλιστα και κοντινή φωτογραφία της μάσκας που φορούσε, δεν ήταν διακριτικό του πολιτικού κόμματος αλλά αθλητικού Συλλόγου της περιοχής.
Ζητούμε λοιπόν δημοσίως συγνώμη για το λάθος μας. 

Η ευαισθησία μας και ο ζήλος μας να μην καπελώνονται οι ακομμάτιστες εκδηλώσεις από κομματικά πρόσωπα και φορείς, και η παρουσία αυτού του πολιτικού προσώπου με ομιλία και συνεντεύξεις, προκάλεσε δυστυχώς την λανθασμένη εκτίμηση μας ότι έφερε διακριτικό κόμματος, ενώ ο ίδιος συμμετείχε απλά ως δημότης Ευόσμου.

Χρόνια στον αγώνα για την πατρίδα μας, ήταν πολλές οι φορές που οι ίδιοι αδικηθήκαμε (κυρίως από τα ΜΜΕ). 
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν το λάθος μας και την ευθύνη αποκατάστασης της αλήθειας, και γι αυτό προβαίνουμε ΑΜΕΣΑ στην παρούσα ανακοίνωση. 
Επιπλέον, ως συνειδητοί ορθόδοξοι πιστοί ουδέποτε θα είχαμε πρόθεση να συκοφαντήσουμε κάποιον. Γι αυτό διαγράψαμε την προηγούμενη ανάρτησή μας και αποκαθιστούμε την αλήθεια με την παρούσα ανάρτηση. 

Συνεχίζουμε -πάντα ακομμάτιστα- τον αγώνα μας για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.


Οι  φωτογραφίες από την χθεσινή πορεία που διήρκησε για 2 ολόκληρες ώρες, φθάνοντας μέχρι το Κορδελιό, και η οποία είχε πραγματικά πολύ κόσμο κυρίως νέους-ες και πάρα πολύ παλμό, με συνθήματα ενάντια στην «χούντα» του Κοροναϊού, ενάντια στους πολιτικούς, συνθήματα για την πατρίδα κ την ορθοδοξία, εθνικό ύμνο κλπ.

Ιερός Λόχος 2012
Παρασκευή 26/2/2021, ώρα 14:10

1 σχόλιο:

  1. Η ανάληψη ευθύνης και η αναγνώριση του σφάλματος είναι ηγετική συμπεριφορά. Το σημερινό δημοσίευμα σας τιμά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.