Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Καλό ταξίδι αγνέ αγωνιστή Ιωάννη Μελά!


 Η Πατρώα Γη μας εκτός από τους Αθάνατους ήρωες μας του παρελθόντος, κρύβει μέσα της και εκατοντάδες σύγχρονους άξιους Έλληνες που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς υπέρ πίστεως και Πατρίδος.

Ένας τέτοιος αγνός και άξιος αγωνιστής του Έθνους ήταν και ο Ιωάννης Μελάς.

Ένας άνθρωπος που γνωρίσαμε το 2015 στους αγώνες για την διάσωση της οικίας του Ήρωα Παύλου Μελά -συγγενή του εκπλιπόντος- στην Κηφισιά Αττικής (δείτε εδώ).

Ευχόμαστε στους οικείους του συλλυπητήρια και να είναι γεροί και να θυμούνται τον κύριο Γιάννη!

Ο Κύριος ας αναπαύσει την ψυχή του!

1 σχόλιο:

  1. Σχετική ανάρτηση μαζί με διάφορα σχόλια Μελών του Σωματείου Φίλων Παύλου Μελά «Καπετάν Μίκης Ζέζας» που τον αποχαιρετούν … :

    https://kifisiapress.info/%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ac/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.