Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Κοινή ανακοίνωση των Πατριωτικών συλλόγων και ομάδων που αποτελούν τις Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις- ΕΝ.Ε.Δ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από τις ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΕΝ.Ε.Δ.
Σύσσωμες οι Πατριωτικές ενώσεις ανά την Ελλάδα, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ όλες τις αυθόρμητες κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες των Ελλήνων, σε κάθε πόλη και νομό, όπου αυτές πραγματοποιούνται.

Στην Ελλάδα που αιμορραγεί από δεκαετίας από οικονομική κρίση, μνημόνια, λαθρομετανάστευση και ανεργία, ήρθε να προστεθεί και η ιατρική δικτατορία, καταλύοντας κάθε Εθνικό και Δημοκρατικό δικαίωμα των Ελλήνων , με συνεχόμενους εγκλεισμούς( lockdown), οδηγώντας τη χώρα στην απόλυτη οικονομική καταστροφή και τους Έλληνες σε λιμό, ένδεια και ψυχική καταρράκωση.


Στις περισσότερες Δημοκρατικές χώρες της Ευρώπης, το ένα δικαστήριο μετά το άλλο, κηρύσσουν τα lockdown ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. Στη δική μας χώρα , οι ηγεμόνες της, επιβάλλουν ακόμα πιο αυστηρά (υποτιθέμενα) «μέτρα προστασίας» , χρησιμοποιώντας ψευδή και αμφισβητούμενα στοιχεία, με στήριξη την απύθμενη καθημερινή προπαγάνδα φόβου και τρόμου από τους δημοσιογράφους τηλεοπτικού και έντυπου τύπου.

Καταλύουν κάθε Συνταγματικό ,Εθνικό και Δημοκρατικό δικαίωμα των Ελλήνων, με την πρόφαση της πανδημίας, ενώ οι δικαστικές αρχές σιωπούν εκκωφαντικά και οι αστυνομικές αρχές συνδράμουν ανερυθρίαστα με Αντισυνταγματική , παράνομη, ανήθικη και άγρια καταστολή και δίωξη των Ελλήνων πολιτών ,για το «κοινό καλό» , κόβοντας πρόστιμα και καταστέλλοντας βιαίως την όποια αντίδραση, εξαθλιώνοντας ακόμα περισσότερο οικονομικά και ψυχολογικά τους Έλληνες.

Πολίτες πολλών χωρών της Ευρώπης ξεσηκώνονται καθημερινά κατά των εγκλεισμών. Τώρα ήρθε η σειρά της χώρας μας. Γι’ αυτό κι εμείς οι Πατριωτικές Ενώσεις, στηρίζουμε ηθικά και έμπρακτα όλες τις κινητοποιήσεις των Ελλήνων πολιτών.

Είναι ΙΕΡΟ καθήκον όλων μας να υπερασπιστούμε τα ΕΘΝΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ μας δικαιώματα.

Είναι ΙΕΡΟ καθήκον μας, να ενωθούμε και σαν μια γροθιά να παλέψουμε ΟΛΟΙ μαζί για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ.
Ιερός λόχος 2012

Πατριωτική Ένωση Αργολίδος

Μακεδονική Σάρισσα

Πρωτοβουλία Πολιτών Βοιωτίας

Πρωτοβουλία Εθνικής Μνήμης και Δράσης Ζακύνθου

Ένωσις Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία.

Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας

Μακεδόνες Μαχητές

Πατριωτική Νεολαία Κατερίνης

Κάστρο Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.