Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Εθνικιστικό παντοπωλείο! Ιδέα για αυτοργάνωση σε ομάδες και συλλόγους.Το Εθνικιστικό Παντοπωλείο είναι μία ιδέα που δουλεύουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό στον σύλλογο μας.
Αυτές τις ημέρες επιτέλους ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσουμε!Με μαζικές αγορές, ιδιαίτερα από μικρά καταστήματα και εμπόρους έχουμε πετύχει αρκετά χαμηλές τιμές.

Εδώ και ένα χρόνο, μέσω των μέτρων για τον κορονοϊό και το ηλεκτρονικό εμπόριο, το χρήμα συσσωρεύεται σε όλο και πιο λίγους, την ώρα που τα μικρά Ελληνικά καταστήματα αδυνατούν να αντέξουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και να επιβιώσουν. 
Αποφεύγοντας λοιπόν τις πολυεθνικές στηρίζουμε αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα, ειδικά όσα προέρχονται απευθείας από παραγωγούς και τους Συνέλληνες της διπλανής πόρτας.

Με την κάρτα μέλους μας, ειδικά τώρα που το μηνιαίο εισόδημα διαρκώς συρρικνώνεται, θα πετύχουμε καλύτερες τιμές εκτός από είδη πρώτης ανάγκης και σε παροχή υπηρεσιών.

Το εθνικιστικό Παντοπωλείο είναι μια ακόμη πρόταση που μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί από κάθε τοπικό πατριωτικό/εθνικιστικό φορέα, σε κάθε πόλη.
Το μέλλον του Έθνους είναι η συσπείρωση, η αυτο-οργάνωση και η αλληλεγγύη!Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.