Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Εθνικιστικό παντοπωλείο! Ιδέα για αυτοργάνωση σε ομάδες και συλλόγους.Το Εθνικιστικό Παντοπωλείο είναι μία ιδέα που δουλεύουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό στον σύλλογο μας.
Αυτές τις ημέρες επιτέλους ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσουμε!Με μαζικές αγορές, ιδιαίτερα από μικρά καταστήματα και εμπόρους έχουμε πετύχει αρκετά χαμηλές τιμές.

Εδώ και ένα χρόνο, μέσω των μέτρων για τον κορονοϊό και το ηλεκτρονικό εμπόριο, το χρήμα συσσωρεύεται σε όλο και πιο λίγους, την ώρα που τα μικρά Ελληνικά καταστήματα αδυνατούν να αντέξουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και να επιβιώσουν. 
Αποφεύγοντας λοιπόν τις πολυεθνικές στηρίζουμε αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα, ειδικά όσα προέρχονται απευθείας από παραγωγούς και τους Συνέλληνες της διπλανής πόρτας.

Με την κάρτα μέλους μας, ειδικά τώρα που το μηνιαίο εισόδημα διαρκώς συρρικνώνεται, θα πετύχουμε καλύτερες τιμές εκτός από είδη πρώτης ανάγκης και σε παροχή υπηρεσιών.

Το εθνικιστικό Παντοπωλείο είναι μια ακόμη πρόταση που μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί από κάθε τοπικό πατριωτικό/εθνικιστικό φορέα, σε κάθε πόλη.
Το μέλλον του Έθνους είναι η συσπείρωση, η αυτο-οργάνωση και η αλληλεγγύη!Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.