Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Δράση στήριξης Ελληνίδας συναγωνίστριας το Σάββατο 22/5/2021Ακόμα μία δράση στήριξης Ελληνίδας συναγωνίστριας -μη μέλους μας-  πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου μας το Σάββατο το βράδυ 22/5/2021Πιο συγκεκριμένα στον πολυχώρο των γραφείων μας, μέλη και φίλοι συναγωνιστές βρεθήκαμε μαζί στην κουζίνα αλληλεγγύης που δημιούργησε το γυναικείο τμήμα του συλλόγου μας για να στηρίξουμε την συναγωνίστρια "Κ", όπου χρήζει άμεσης οικονομικής βοήθειας λόγω προβλημάτων στην υγεία της.

Τα έσοδα από την προσπάθεια (για λόγους διαφάνειας αναφέρουμε ότι μαζεύτηκε το ποσό των 170 ευρώ) θα παραδοθούν άμεσα στην συναγωνίστρια.

Συγχαρητήρια σε όλους που βοήθησαν στην προσπάθεια.
Όλες οι φιλανθρωπικές δράσεις του συλλόγου μας είναι αφιερωμένες στην μνήμη του αείμνηστου συναγωνιστή μας Ιάκωβου Φλωρίδη.

Ιερός Λόχος 2012

ΥΓ. Τελικά το ποσό έφτασε τα 200 ευρώ.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συναγωνιστές, που παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, συνεισέφεραν αυθόρμητα από το υστέρημά τους, μία ακόμη φορά.


Θυμίζουμε τις πρόσφατες φιλανθρωπικές δράσεις μας (Απριλίου Μαΐου  2021) :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.