Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Αφού αγαπάς το δάσος τότε γιατί το βρωμίζεις; Δράση του τμήματος Green Nationalist.

Τις προηγούμενες εορταστικές ημέρες που υπήρχε ελεύθερος χρόνος για απόδραση σε κοντινούς προορισμούς, μέλη του συλλόγου μας βρέθηκαν στο καταπράσινο όρος Πάικο.Στην περιοχή του καταφυγίου του ΒΑΟ του νομού Πέλλας,
το τοπίο και η θέα από το συγκεκριμένο καταφύγιο είναι μοναδική.

Πολλοί είναι οι φίλοι του δάσους που επισκέπτονται το συγκεκριμένο σημείο.

Δυστυχώς όμως, στο πανέμορφο αυτό σημείο που επισκέπτονται λάτρεις του δάσους, τα μέλη μας διαπίστωσαν ότι γύρω γύρω από το καταφύγιο υπήρχαν πολλά σκουπίδια.

Άμεσα τα μέλη μας ανέλαβαν δράση! Μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσαν τα σκουπίδια από τον περιβάλλοντα χώρο. Σκουπίδια που ως επί το πλείστον ήταν πλαστικά ποτηράκια, μπουκάλια κτλ, δείγμα ότι αυτοί που τα πέταξαν χάρηκαν μεν τον πανέμορφο χώρο αλλά φεύγοντας "ξέχασαν" να πάρουν και τα σκουπίδια τους μαζί τους.

Το εύλογο ερώτημα είναι πως γίνεται αυτοί που αγαπάνε το δάσος να το βρωμίζουν κιόλας;
Και το λέμε αυτό με δεδομένο ότι η πρόσβαση στο σημείο δεν είναι ότι πιο εύκολο.

Πολλά πρέπει να αλλάξουμε στην Πατρίδα μας και ένα από αυτά είναι σίγουρα και ο σεβασμός μας απέναντι στην φύση.
Τέλος για την ιστορία τα σκουπίδια που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη μας, φορτώθηκαν και πετάχτηκαν στο πρώτο κάδο απορριμμάτων που βρέθηκε στα 16 χιλιόμετρα περίπου.

Ιερός Λόχος 2012 - Green Nationalist

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.