Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Μουσείο ΚΕΜΑΛ στην Θεσσαλονίκη;;; Δράση Ιερού Λόχου 2012 με αφορμή την επέτειο Ποντιακής Γενοκτονίας (19 Μαΐου 2021)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πιστοί στο χρέος μας έναντι στην ιστορική μνήμη και στην θυσία 1.000.000 προγόνων μας
βρεθήκαμε στον Λευκό Πύργο την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021, 
ημέρα μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας, 
και απαιτήσαμε:

ΚΑΝΕΝΑ Μουσείο στον ΣΦΑΓΕΑ Κεμάλ
ΝΑ κλείσει ΤΩΡΑ το Μουσείο της Ντροπής.


Μοιράσαμε πάνω από 400 φυλλάδια επισημαίνοντας την παράνοια να υπάρχει στην πόλη μας Μουσείο προς τιμήν του σφαγέα των προγόνων μας.

Βίντεο:Σχετικό ρεπορτάζ από το τοπικό ΜΜΕ Thesstoday :
Σχετικό ρεπορτάζ από το τοπικό ΜΜΕ Thestival :

Και επειδή πάντα υπάρχουν κάποιοι ανίδεοι που θα σπεύσουν να μας κατηγορήσουν ότι το σύνθημα «KEMAL WAS GAY» στο πανό μας είναι οπαδικό και χαμηλού επιπέδου, 
ας κάνουν τον κόπο να διαβάζουν ενδεικτικά εδώ

ας δουν και τι γράφει το ίδιο το BBC για τα κρυφά ημερολόγια της συζύγου του Κεμάλ, που παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό!


αλλά ας διαβάσουν και τουρκικά έντυπα:


Αυτά για τους εγχώριους θιασώτες του σφαγέα Κεμάλ
γιατί πραγματικά δεν ξέρουμε πως θα αντιμετώπιζαν οι σημερινοί ισλαμιστές έναν αλκοολικό και ομοφυλόφιλο «πατέρα των Τούρκων»!


Μερικά ακόμη «κατορθώματα» του αιμοδιψούς σφαγέα 
ακολουθούν στο σύντομο ιστορικό αφιέρωμα στην σημερινή επέτειο της Γενοκτονίας.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ δεν μπορεί να υπάρχει ένα τέτοιο Μουσείο στη Θεσσαλονίκη  :

Στις 19 Μαΐου 1919, κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας, 
ο Κεμάλ Ατατούρκ.... αποβιβάστηκε στη Σαμψούντα του Πόντου και δρομολόγησε τη δεύτερη και σκληρότερη φάση της Γενοκτονίας των Ποντιακού Ελληνισμού

Η εξόντωση των Ποντίων άρχισε με τη σύλληψη προκρίτων (δημοσιογράφων, δικηγόρων, εμπόρων, μητροπολιτών, ιερέων, δασκάλων) την καταδίκη τους με στημένες δίκες σε θάνατο και εκτέλεση.
Καθημερινό φαινόμενο οι απαγχονισμοί προκρίτων

Ακολούθησαν ομαδικές εκτελέσεις σε πόλεις και χωριά, στρατολόγηση των ανδρών
στα διαβόητα «Αμελέ Ταμπουρού» στην ουσία Τάγματα εξοντώσεώς τους, 
και τέλος τους ηλικιωμένους και τα γυναικόπαιδα που έστελναν στην εξορία, σε πολυήμερες πορείες στην ενδοχώρα για να του αφανίσουν.

Και το πιο φρικτό: τους κάτοικους δυο χωριών, Πάτλαμα και Μάλαχα, τους έβαλαν μέσα στην εκκλησιά του Αγίου Γεωργίου και τους έκαψαν ζωντανούς!

Ελληνικές πόλεις με συνεχή, αδιάκοπη ζωή και πολιτισμό 27 και πλέον αιώνων, διεκόπη και κατεστράφη, ενώ ιδρύματα, σχολεία και εκκλησιές έκλεισαν κι ερημώθηκαν.

Συνολικά κατεστράφησαν, 815 Κοινότητες, 1.134 εκκλησίες, 960 σχολεία ενώ 353.000 κάτοικοι εσφάγησαν ή πέθαναν από τις κακουχίες και την πείνα.


Ταγματάρχης ΄Οουελ: Επικεφαλής Αμερικανικής Επιτροπής που περιόδευε στην περιοχή:

-«Από τις 30.000 εκτοπισθέντες Έλληνες, εκ των παραλίων του Πόντου το 1921 στο Χαρπούτ, έφτασαν μόλις 5.000! Οι άλλοι εκτελέστηκαν ή πέθαναν στον μακρύ δρόμο της εξορίας. 
Μετρήσαμε καθ’ οδόν 3.000 πτώματα κατά μήκος των οδών, βορά των σκύλων, των λύκων και των γυπαετών, διότι απαγορεύουν οι Τούρκοι στους συγγενείς τους να τους θάψουν! 
Τούρκοι αξιωματικοί και στρατιώτες προβαίνουν σε ανήκουστους βιασμούς γυναικών και παρθένων, τας οποίας εγκαταλείπουν ημιθανείς επί των οδών «για να ψοφήσουν εκεί» όπως έλεγαν… 
Είναι απερίγραπτος ο κυνισμός τους, που ομολογούν ότι μέσα από τις μάζες των εκτοπισμένων συλλαμβάνουν γυναίκες και τις οδηγούν στα χαρέμια τους.»Η διάσημη Αμερικανίδα δημοσιογράφος ΄Εθελ Τόμπσον μετέδωσε:

«Καθ’ οδόν συναντούσαμε ομίλους γερόντων, παιδίων, σε μια ατέλειωτη πορεία μαρτυρίου, όπου έπεφταν νεκροί από την εξάντλησιν και από τα χτυπήματα των συνοδών Τούρκων. Οι περισσότεροι εκλιπαρούν τον θάνατον. 
Στην πόλη Μεζερέχ, ξαφνικά ακούσαμε φωνές περίπου τριακοσίων μικρών παιδιών μαζεμένα σε κύκλο. Είκοσι τσανταρμάδες – χωροφύλακες που κατέβηκαν από τα άλογα τους, χτυπούσαν σκληρά και ανελέητα τα παιδιά με τα μαστίγια και τα τρυπούσαν με τα ξίφη τους για να μην κλαίνε. Το θέαμα ήτο πρωτοφανές, φρικώδες! 
Τα παιδάκια έσκυβαν κι έβαζαν τα χεράκια τους πάνω στο κεφάλι για ν’ αποφύγουν τα χτυπήματα. 
Μία μητέρα που όρμησε για να σώσει το παιδί της, δέχτηκε το ξίφος στην καρδιά κι έπεσε κατά γης! 
Πάθαμε νευρική κρίση! Παντού βλέπαμε πτώματα γυναικών, παιδιών και γερόντων. 
Η Αμερικανική Υπηρεσία υπολογίζει τους ΄Ελληνες που εξολόθρευσαν οι Τούρκοι στην Σεβάστεια, σε τριάντα χιλιάδες!  (πηγή)

 Ιερός Λόχος 2012

1 σχόλιο:

 1. Στο πάντα ενδιαφέρον τοπικό ιστολόγιο makpress, γράφτηκε ένα σχόλιο.
  Παραθέτουμε την απάντησή μας:

  Αν και πάντα εκτιμούσαμε τα πρωτότυπα άρθρα και τους ενδιαφέροντες σχολιασμούς του makpress, αν δεν κάνετε χιούμορ, νομίζουμε ότι στο συγκεκριμένο θέμα προβήκατε σε εντελώς αυθαίρετους και λανθασμένους συνειρμούς.

  Το πανό πράγματι έγραφε KEMAL WAS GAY.
  Που είναι το πρόβλημα; Δεν βλέπουμε κάτι μεμπτό.
  Η εξήγησή μας υπήρχε εξ αρχής δημοσιευμένη στην ανάρτησή μας.
  Διαβάστε την:
  http://ierosloxos2012.blogspot.com/2021/05/2012-19-2021.html

  Προφανώς με το πανό μας πικάρουμε την επεκτατική τουρκική πολιτική και τις νεοθωμανικές φαντασιώσεις του Ερντογάν, υπενθυμίζοντάς τους ότι ο «πατέρας» τους δεν είναι και πολύ καλός ως οπαδός του Μωάμεθ! Αλκοολικός και ομοφυλόφιλος!

  Αντίστοιχα κάποιος θα μπορούσε να αξιοποιήσει την φωτογραφία ενός αριστεριστή να πίνει Coca Cola ή να οδηγεί Mercedes.
  Επισημαίνει με άφθονο χιούμορ την ιδεολογική ασυνέπεια του προσώπου στους θιασώτες του.
  Προφανώς ο σχολιαστής δεν έχει ο ίδιος θέμα ούτε με την Coca Cola ούτε με την Metcedes.

  Πικάρουμε τους Τούρκους ισλαμιστές αλλά και τους εγχώριους θιασώτες του Κεμάλ για την ιδεολογική «συνέπεια» του ινδάλματός τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.