Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ θα εμβολιαστώ

Οι λόγοι για τους οποίους . . .
ΔΕΝ θα εµβολιαστώ ! ! !Είµαι ένας απλός Χριστιανός Ορθόδοξος. Αποφάσισα να ΜΗΝ εµβολιαστώ για τον κορωνοϊό για τους εξής λόγους :

1. Τα εµβόλια που κυκλοφορούν (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson and Johnson) χρησιµοποιούν για την παραγωγή τους ή/και για τον δοκιµαστικό τους έλεγχο κυτταρικές σειρές που προήλθαν από ιστούς εκτρωµένων εµβρύων,  σύµφωνα µε τα δεδοµένα των ιδίων των Φαρµακοβιοµηχανιών.
Αυτό είναι ανήθικο και αντιχριστιανικό. Είναι συμμετοχή σε φόνο.

όπως βλέπετε, οι εταιρίες παραγωγής εμβολίων covid-19, χρησιμοποιούν κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα (δείτε αναλυτικά εδώ)
2. Τα συγκεκριµένα εµβόλια είναι πειραµατικά και επικίνδυνα.
Έχουν αδειοδοτηθεί µόνο με προσωρινή άδεια για πειραµατική χρήση και κυκλοφορούν χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούµενοι έλεγχοι.
Έχουν ήδη καταγγελθεί πάµπολλες περιπτώσεις σοβαρών παρενεργειών (θάνατοι, εγκεφαλικά επεισόδια, θροµβώσεις, παραλυσίες, τύφλωση κ.ά.). Χρησιµοποιούν µια γενετική τεχνολογία που δεν ξαναχρησιµοποιήθηκε σε εµβόλια. Κανείς δεν γνωρίζει ποιές µακροχρόνιες επιπτώσεις θα υπάρξουν στους εµβολιασµένους. Επιστηµονικές έρευνες καταδεικνύουν ότι οι εµβολιασµένοι είναι περισσότερο ευάλωτοι στο να προσβληθούν από τις µεταλλάξεις του κορωνοϊού.

σημερινό δημοσίευμα του zougla.gr (26/5/2021)3. Οι Κυβερνήσεις και τα µεγάλα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης προπαγανδίζουν µονόπλευρα υπέρ των εµβολίων.
Υπάρχουν αξιόλογοι επιστήµονες διεθνούς κύρους που έχουν αντίθετη απόψη, αλλά δεν τους αφήνουν να ακουστούν. Θα έπρεπε να γίνονταν καθηµερινά στις τηλεοράσεις διεξοδικές συζητήσεις µε ισότιµη εκπροσώπηση όσων υποστηρίζουν και όσων αντιτίθενται στα εµβόλια. Κάτι τέτοιο όµως δεν γίνεται.
Γιατί φοβούνται τον διάλογο ;
Γιατί φοβούνται την αντίθετη άποψη; Μήπως µας κρύβουν κάτι ;


4. Όταν κάποιος δηλώσει ότι προτίθεται να εµβολιαστεί, δεν τον ενηµερώνουν διεξοδικά για το τί περιέχει το εµβόλιο και ποιές είναι οι ενδεχόµενες παρενέργειές του. Αυτό αντίκειται στην ιατρική δεοντολογία και στις διεθνείς συνθήκες. Είναι παράνοµο και απάνθρωπο. Γιατί αρνούνται τη σφαιρική ενηµέρωση ; Μήπως µας θέλουν άβουλους και δουλικά υποταγµένους ;
5. Τα εµβόλια επιβάλλονται κατά τρόπο δικτατορικό και ύπουλο.
Από τη µια λένε ότι ο εµβολιασµός είναι προαιρετικός και από την άλλη λένε ότι αν δεν εµβολιαστείς θα έχεις επιπτώσεις. Δεν θα µπορείς να µπεις στην εκκλησία, να ταξιδέψεις, να εισέλθεις σε ένα πολυκατάστηµα, να συµµετάσχεις σε ένα δείπνο κ.τ.λ.
Η «εναλλακτική» λύση που προσφέρουν είναι να κάνεις τέστ κάθε τρεις µέρες, για να σπάσουν τα νεύρα σου και οι αντοχές σου, και να υποκύψεις στον εµβολιασµό θέλοντας και µη ! ! !
Αρνούµαι αυτή τη δικτατορία και αντιστέκοµαι σε αυτήν ! ! !6. Οι εµβολιασµένοι (έστω και µε µια δόση εµβολίου) δεν χρειάζονται ποτέ πια να κάνουν τεστ, ενώ οι ανεµβολίαστοι πρέπει να κάνουν τεστ κάθε τρεις µέρες!
Γιατί ; Με ποια λογική ;

Όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι υποστηρικτές των εµβολίων, και οι εµβολιασµένοι ενδέχεται να προσβληθούν από τον ιό και να τον µεταδώσουν. Γι’ αυτό άλλωστε τους επιβάλλουν να φορούν κι αυτοί µάσκα. Οι εµβολιασµένοι ενδέχεται ακόµη και να πεθάνουν από κορωνοϊό. Γιατί λοιπόν οι εµβολιασµένοι να απαλλάσσονται διά παντός από το τεστ ;
Είναι φανερό :

Οι Κυβερνήσεις ΔΕΝ ενδιαφέρονται για την υγεία των πολιτών, είτε αυτοί είναι εµβολιασµένοι είτε είναι ανεµβολίαστοι.
Ενδιαφέρονται να κάνουν δύσκολη τη ζωή για τους ανεµβολίαστους, έτσι ώστε να τους αναγκάσουν όλους να εµβολιαστούν, σύµφωνα µε τις οδηγίες που έχουν λάβει από τις αντιχριστιανικές δυνάµεις-µυστικά κέντρα ελέγχου, που κυβερνούν τον πλανήτη µας.

Οι Κυβερνήσεις υπέγραψαν ότι οι φαρµακοβιοµηχανίες δεν θα φέρουν καµιά ευθύνη και δεν θα πληρώνουν καµιά αποζηµίωση για τις παρενέργειες των εµβολίων τους. Αρνούµαι να υποταχτώ σε αυτή την παγκόσµια απάνθρωπη και αντιχριστιανική συµπαιγνία.

σημερινό πρωτοσέλιδο του zougla.gr (26/5/2021)

7. Άγιοι Πατέρες µε το προφητικό χάρισµα που τους χάρισε ο Θεός, µας έχουν προειδοποιήσει πρό πολλού ότι οι επιδηµίες και τα εµβόλια θα χρησιµοποιηθούν ως µέσο εξαναγκασµού, εκφοβισµού και απόλυτου ελέγχου των ανθρώπων, για να επιβληθεί µια παγκόσµια αντιχριστιανική κυβέρνηση.
Πληροφορούµαστε ότι µεγιστάνες του πλούτου και της τεχνοκρατίας, άτοµα που συµµετέχουν σε µυστικές, σκοτεινές οργανώσεις, καθοδηγούν και χρηµατοδοτούν την παγκόσµια εµβολιαστική εκστρατεία : Ως πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος ΔΕΝ θέλω «να παίξω το παιχνίδι» των αντίθεων σκοτεινών δυνάµεων.


8. Υπάρχουν ασφαλείς και µακροχρόνια δοκιµασµένοι τρόποι για να προστατεύσω τον εαυτό µου και τους γύρω µου από τον κορωνοϊό :
Να τηρώ τους κανόνες υγιεινής,
να έχω υγιεινή διατροφή και υγιεινές συνήθειες ζωής. Να κάνω Χριστιανική ζωή, με νηστεία, εξομολόγηση, προσευχή και το πιο σημαντικό να μεταλαμβάνω Σώμα και Αίμα Χριστού.
Προτιµώ να ακολουθώ αυτούς τους τρόπους, που είναι ασφαλείς και δοκιµασµένοι, παρά να εισέλθω στον αβέβαιο και ριψοκίνδυνο δαίδαλο των εµβολίων.


9. Υπάρχουν από δεκαετίες δύο πανδηµίες, που τα θύµατά τους είναι ασυγκρίτως περισσότερα από τα θύµατα του κορωνοϊού:
Η πανδηµία των εκτρώσεων και η πανδηµία της πείνας.
Κάθε χρόνο εκατοµµύρια αθώα παιδιά σφαγιάζονται µε τις εκτρώσεις και εκατοµµύρια άλλα παιδιά πεθαίνουν από την πείνα.

Οι µεγάλοι παγκόσµιοι εγκέφαλοι, που υποτίθεται ότι νοιάζονται για την υγεία των ανθρώπων του πλανήτη, από τη µια προωθούν και υποστηρίζουν τη γενοκτονία των εκτρώσεων και από την άλλη αφήνουν άλυτη την πανδηµία της πείνας, για την οποία υπάρχει ασφαλέστατο και αποτελεσµατικότατο εµβόλιο, το οποίο λέγεται «φαγητό». Το φαγητό, που υπάρχει άφθονο στον πλανήτη µας, αλλά οι µεγάλοι παγκόσµιοι εγκέφαλοι φρόντισαν να καταλήγει στα σκουπίδια και όχι στα άδεια στοµάχια των πεινασµένων παιδιών.Και τώρα, µε κυνική υποκρισία, σπεύδουν να εµβολιάσουν όλο τον πληθυσµό της γης.
Τα εµβόλια –που είναι τόσο δύσκολο και τόσο δαπανηρό να γίνουν– ξέρουν και µπορούν να τα φτιάχνουν και να τα διοχετεύουν τόσο γρήγορα στους ανθρώπους. Το φαγητό –που είναι κάτι τόσο απλό– πώς δεν τα καταφέρνουν να το προσφέρουν ;10. Δεν τους εµπιστεύοµαι ! ! !
Δεν θέλουν το καλό µας, αλλά την καταστροφή µας!

Δεν νοιάζονται για την υγεία µας, αλλά για να περάσουν µε τα εµβόλια µέσα στο αίµα µας, στον οργανισµό µας τις ουσίες που αυτοί θέλουν, για να µας διαχειρίζονται σαν άβουλα όντα.

 
 
11. Το εμβόλιο είναι ιατρική πράξη. 
ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σας το επιβάλει χωρίς την συναίνεσή σας. 
Πλήθος Διεθνών συνθηκών διασφαλίζουν αυτό το δικαίωμά σας.
Δείτε σχετικές αποφάσεις και διεθνείς συνθήκες που μπορείτε να επικαλεστείτε ως αναφαίρετο δικαίωμά σας, εδώ.
 
 
 
Για αυτούς τους λόγους αποφάσισα να ΜΗΝ εµβολιαστώ.
Δεν θέλω να αφήσω την ψυχή, τη ζωή και την υγεία τη δική µου και των συνανθρώπων µου στα χέρια αδίστακτων εκµεταλλευτών, που δεν σέβονται ούτε τον Τριαδικό Θεό ούτε τους ανθρώπους.

Προτιµώ να πάρω στα χέρια µου την ψυχή µου, τη ζωή µου και την υγεία µου και να τα εναποθέσω µε βαθιά πίστη και απέραντη εµπιστοσύνη στα χέρια του παντοδύναµου και πανάγαθου Τριαδικού Θεού.

Κι ακόµη να βοηθήσω όσους συνανθρώπους µου επιθυµούν να πράξουν το ίδιο. 
 
Εάν συμφωνείς, 
προώθησέ το . . .
 

 
Ιερός Λόχος 2012
προσαρμογή (βελτίωση και προσθήκες) σε κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

 
Διαβάστε και:

ΓΙΑΤΙ δεν θα εμβολιαστώ (βίντεο 2 λεπτών)
http://ierosloxos2012.blogspot.com/2021/05/2.html

1 σχόλιο:

 1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ SARS-COV-2! S.OS. και από την ερευνητική ομάδα του Καθηγητή Ιατρικής κ. Ι. Κουντουρά.


  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ, Η ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΤΗΣ ΑΚΙΔΑΣ ΤΟΥ SARS-COV-2 (ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ -2) ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΤΟ covid-19 ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

  ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΝΟΣΟΣ TOY COVID-19 ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΑΓΓΕΙΑΚΗ ΝΟΣΟΣ

  ΑΡΑ ΟΤΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

  https://attikanea.info/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.