Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Φιλανθρωπικές Δράσεις Πάσχα 2021

Χριστός Ανέστη!


Ως Ελληνορθόδοξος Σύλλογος, σε κάθε αφορμή,
δεν ξεχνάμε ότι κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη και χρειάζονται την βοήθειά μας.


Έτσι το φετινό Πάσχα, 
παρά τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε οι περισσότεροι με το γενικό εγκλεισμό, διοργανώσαμε δράση συγκέντρωσης τροφίμων και χρημάτων, για να παραδοθούν σε εθνικιστή της Θεσσαλονίκης (μη μέλος μας) που έμεινε άνεργος και σε μέλος του Συλλόγου μας με σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε ειδικά για την περίπτωση του μέλους μας ήταν ιδιαίτερα σεβαστό.


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους:
  • Πολίτες Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης
  • Ένωση Ελλήνων Πολιτών για την Μακεδονία
  • τους Τομείς Λάρισας και Βοιωτίας του Συλλόγου μας που συνέβαλαν και αυτοί στην προσπάθεια
  • τους συναγωνιστές από Σέρρες και Γιαννιτσά
  • και τον φίλο Ματινέλη Νικόλαο (εμπορία χαρτικών ειδών) για την προσφορά του σε είδη οικιακής χρήσης, στους συναγωνιστές που έχουν ανάγκη.

Οι φιλανθρωπικές δράσεις μας αφιερώνονται «Εις Μνήμην» της ψυχής του κεκοιμημένου μέλους μας Λοχία Καταδρομών Φλωρίδη Ιακώβου.


Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ όλα τα αδέρφια για την βοήθεια τους εύχομαι ο θεός και η Παναγία μας να τους σκεπάζει και να χαρίσει υγεία και ευτυχία σε αυτούς και τις οικογένειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.