Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Σχόλια και Φωτορεπορτάζ από την χθεσινή συγκέντρωση 11/9/2021 ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΧΟΥΝΤΑ του Μητσοτάκη

 

Η πολυήμερη προπαγάνδα εκφοβισμού από τα «κανάλια» για τα «επεισόδια» που θα γινόταν έξω από την ΔΕΘ, και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. και τις «αύρες» και τους χιλιάδες αστυνομικούς που θα ερχόταν από όλη την Ελλάδα για να προστατεύσουν τον «δικτάτορα» δεν πέτυχαν το σκοπό τους.
Δεκάδες χιλιάδες ανυπότακτοι Ελληνίδες και Έλληνες βγήκαν άλλη μια φορά στους δρόμους.

Εντύπωση προξενούν και τα διαπιστευτήρια της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. προς την πολιτική της ηγεσία, για τις άφθονες συλλήψεις (9 συλλήψεις και 6 προσαγωγές σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Θ.!) που πραγματοποίησαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε άτομα που κρατούσαν Ελληνικές σημαίες και διαμαρτυρόταν ενάντια στις αναστολές εργασίας και ενάντια στα αντισυνταγματικά μέτρα διακρίσεων και περιορισμού μέσω της υποχρεωτικής επιβολής του εμβολίου Covid-19.
 

Οι στημένες συγκεντρώσεις-πορείες ΚΚΕ, ΠΑΜΕ, συνδικαλιστών, αριστεριστών και αναρχικών είναι εύλογο να μην προξενούν καμία ανησυχία στην πολιτική μας εξουσία.
Γι αυτό και στις δικές τους πορείες δεν έπεσε ούτε ένα δακρυγόνο!
Γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί που μας κυβερνούν ποιος είναι ο μοναδικός εχθρός της Νέας Τάξης που θέλουν να μας επιβάλλουν : οι άνθρωποι και τα κινήματα που έχουν ακόμη αξίες και ιδανικά, που δεν δέχονται να απεμπολήσουν την πατρίδα, την θρησκεία, τα ήθη και τις παραδόσεις και κυρίως την ελευθερία τους.

Ως Ιερός Λόχος 2012, κάναμε μία ακόμη φορά το χρέος μας, δώσαμε το αγωνιστικό μας παρόν.

Ακολουθούν φωτογραφίες (κάποιες προέρχονται από εδώ) και βίντεο:

   

 Βίντεο:


 

Η Χούντα της Νέας Τάξης κι όλα αυτά τα τσιράκια της Μασονίας και της Λέσχης Bilderberg, είναι αδίστακτοι. Γι αυτό διοικούν με "διατάγματα" (Κ.Υ.Α.). Γι αυτό θέτουν εργαζομένους σε αναστολή εργασίας, αδιαφορώντας αν μπορούν να ζήσουν. Δεν σέβονται, δεν αφουγκράζονται τίποτε. Ούτε καν τα μικρά παιδιά. Δείτε:

https://youtu.be/BTvf6B-_Sxw


Με την βοήθεια του Τριαδικού μας Θεού
ΕΝΑ είναι σίγουρο
Εμείς ποτέ δεν θα σκύψουμε το κεφάλι.
 

 
Ιερός Λόχος 2012
 
 
Θυμίζουμε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.