Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακοίνωση στήριξης για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Σήμερα, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021,
οι 25άρηδες και 30άρηδες ΚΝίτες και αριστεριστές που παριστάνουν τους "φοιτητές", παρακολούθησαν ένα καλό «μάθημα» από τους ανήλικους Ελληνόψυχους μαθητές της Θεσσαλονίκης!


Καμαρώστε κάτι «φοιτητές», ο ένας  που πρωτοστατεί, γκριζομάλλης με στυλιάρι στο χέρι, ο άλλος δίπλα του με άσπρο μούσι!!  Οι δημοσιογράφοι δεν τα βλέπουν;  Πόσο χρονών είναι αυτοί οι «φοιτητές»;!!!

 


 Μαθητές που ΔΕΝ φοβήθηκαν
ούτε τα λοστάρια με τις κόκκινες σημαίες,
ούτε τα κράνη ούτε το πλήθος των τραμπούκων που ήρθαν να τρομοκρατήσουν έξω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ανήλικους μαθητές.

 

Οι αιωνόβιοι "φοιτητές" με τα μούσια και τα μακριά μαλλιά,
οφείλουν να καταλάβουν ότι οι εποχές που επέβαλαν με την βία τις απολυταρχικές ιδεολογίες τους (αναρχοκομμουνισμός, σοσιαλισμός κλπ) πέρασαν ανεπιστρεπτί!
Η ελληνική κοινωνία και κυρίως η Ελληνική νεολαία τους έχει γυρίσει την πλάτη!

 

Οι Έλληνες μαθητές,
οι ίδιοι μαθητές που έφτυσαν κατάμουτρα τα δωρεάν gigabyte και τα 150ευρα των ντόπιων νεροκουβαλητών της Νέας Τάξης,
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ σήμερα τον τόπο τους, την γειτονιά τους, το σχολείο τους,
την πατρίδα μας.


 

Όσες ανακοινώσεις κι αν βγάλουν εκ των υστέρων ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ
(κι όλα αυτά τα κόμματα που στηρίζουν υποδειγματικά τα πρωτοφανή, προκλητικά και αντισυνταγματικά μέτρα επιβολής της κυβέρνησης της ΝΔ),
όσα ψεύδη κι αν γράψουν οι δημοσιογράφοι
(που παρουσίασαν την είδηση χωρίς να επισημάνουν ότι οι κουβαλητοί "φοιτητές" δεν είχαν καμιά δουλειά έξω από τα σχολεία),
όση κάλυψη κι αν έχουν από την κρατική αστυνομία (που όπως φάνηκε, σχεδιασμός της ήταν να αφήσει ανενόχλητους τους αριστερούς τραμπούκους να απειλούν και  να προκαλούν τους μαθητές κατά την είσοδό τους στο σχολείο)

υπάρχει ακόμη το διαδίκτυο και οι μαθητές μπορούν να αναζητήσουν τα ιδανικά που τους στέρησαν και που ποτέ δεν τους δίδαξαν τα ελληνόφωνα σχολεία μας.

ΕΞΩ οι αναρχοκομουνιστές από τα σχολεία!
Ζήτω η Ελλάδα,
Ζήτω η Ορθοδοξία.

 

Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.