Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Δυναμική παρέμβαση του Ιερού Λόχου 2012 στον «Παγκόσμιο Αγώνα για Ελευθερία και Δημοκρατία»

 «Όταν με τη ΒΙΑ,
μπολιάζουν τα παιδιά σας
τότε θα βγείτε
απ τα κλουβιά σας»

Ένα από τα συνθήματα που φωνάξαμε καθώς περνούσαμε από τις γεμάτες κόσμο παραλιακές καφετέριες της Θεσσαλονίκης.  Είναι παρήγορο που κάποιοι -έστω και λίγοι συγκριτικά- άφησαν το ποτό και τον καφέ τους και σηκώθηκαν για να φωνάξουν ή να χειροκροτήσουν.


Χθες, Κυριακή 20/9/2021, 

 

βρεθήκαμε μία ακόμη φορά στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης, μαζί με χιλιάδες συνΈλληνές μας, κατά της υποχρεωτικοτητας εμβολιασμού για τον Covid 19 και των λοιπών αντισυνταγματικών μέτρων της χούντας της Νέας Δημοκρατίας

φωνάζοντας ΔΥΝΑΤΑ :

 

https://youtu.be/r7dzK0F1-N0

Με Ελληνορθόδοξα εθνικιστικά συνθήματα, σε κάθε πορεία κατά της χούντας του Μητσοτάκη δείχνουμε ποιους τρέμει το σύστημα. Μόνο τους Εθνικιστές.
Για αυτό
ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

 https://youtu.be/ll9Y8jKK4wM

 

Ο Αγώνας ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Ιερός Λόχος 2012

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.