Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Η δημοκρατία σας βρωμάει κουμμουνισμό.Όταν απειλείται, το πρώτο πράγμα που εγκαταλείπει η δημοκρατία είναι η δημοκρατία.
Mignon McLaughlin, 1913-1983, Αμερικανίδα αρθρογράφος
Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο η σελίδα μας στο facebook επίκειται στην διαδικασία της μην ορατότητας προς τους λοιπούς χρήστες του εν λόγω κοινωνικού μέσου.Την πρώτη φορά με 55.000 ακόλουθους και την δεύτερη με 9.000.
Αυτό λοιπόν που αρέσκονται να ονομάζουν "δημοκρατία" οι δήθεν δημοκράτες,δεν ανέχεται να υπάρχει αντίλογος.Και δεν ανέχονται τον αντίλογο με επιχειρήματα γιατί δεν έχουν να αντιτάξουν επιχειρήματα.Και όπως λέει και το απόφθεγμα της McLaughlin η δημοκρατία σας απεμπόλησε την δημοκρατία και βρωμάει κουμμουνισμό πλέον!
Η προσπάθεια φίμωσης της ανεξάρτητης εθνικιστικής μας φωνής δεν μας πτοεί.
Τουναντίον μας γεμίζει πεποίθηση ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να ενοχλούμε το σύστημα σας σαν τον ψύλλο μέσα στο αυτί του ελέφαντα.Γιατί ένας ψύλλος δεν μπορεί να συγκριθεί σε δύναμη με τον ελέφαντα,αλλά μπορεί να είναι μέσα στο "αυτί" του μέχρι να τον τρελάνει.
Συνεχίζουμε δυνατά.Θα μας βρείτε στην νέα μας σελίδα
ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 Θεσσαλονίκης


ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Με έκπληξη αντιληφθήκαμε ότι η σελίδα μας επανήλθε τα ξημερώματα της Πέμπτης 20/12/18,παρότι το facebook μας είχε ενημερώσει ότι αναστάλθηκε η λειτουργία της οριστικά.
Δεν είμαστε στην θέση να γνωρίζουμε για ποιο λόγο έγινε αυτή η στροφή των διαχειριστών του εν λόγω διαδικτυακού μέσου,Το μόνο σίγουρο είναι ότι τελικά η δημοκρατία τους και ο φαινομενικός ανθρωπισμός τους εξαντλείται σε όσους συμφωνούν μαζί τους.
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 22/12/18
Η σελίδα του συλλόγου μας τελικά "δημοκρατικά"  αφαιρέθηκε από το facebook.
Θα μας βρείτε σε αυτή που προαναφέραμε ως εφεδρική.
Ο Αγώνας συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.