Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Ουδεμία πατριωτική πράξη μένει ατιμώρητη από το κράτος!Δικαστικές διώξεις εναντίον μελών της «Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου».

Όπως πληροφορούμαστε, χθες και προχθές (3/9/2020 και 4/9/2020), ξεκίνησαν να επιδίδονται «κλητήρια» για δικάσιμο, σε 12 μέλη της «Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου», λόγω των ειρηνικών αντιδράσεων που πραγματοποίησαν έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου τον Φεβρουάριο του 2017 :3,5 (Τριάμισι) ολόκληρα χρόνια μετά την απολύτως νόμιμη και ειρηνική διαμαρτυρία των Ελλήνων πατριωτών του Ωραιοκάστρου, το πάντα ανθ-Ελληνικό Κράτος, έρχεται μία ακόμη φορά να ΔΙΚΑΣΕΙ και να ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ. Όπως δίκασε και τιμώρησε τον Κολοκοτρώνη, και τόσους και τόσους ακόμη αγωνιστές του 1821.Το «Ελληνικό» κράτος που ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνέλαβε, δίκασε ή τιμώρησε τους ΔΕΚΑΔΕΣ παραβρισκομένους ακροαριστερούς και αναρχικούς (80 άτομα όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι αστυνομικοί στη δικογραφία) οι οποίοι κουβαλήθηκαν ανενόχλητοι μέχρι το Ωραιόκαστρο :ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνέλαβε, δίκασε ή τιμώρησε τους 3 αναρχικούς που κόντεψαν να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ χτυπώντας βίαια με σιδηρόβεργα, λοστάρι και μπουκάλια στο κεφάλι, πολίτη του Ωραιοκάστρου που προσπαθούσε να προσεγγίσει τα μέλη της Πατριωτικής Ένωσης. 
Ο ανελέητος ξυλοδαρμός έγινε μπροστά στα μάτια τηλεοπτικών καμερών και με την απόλυτη ανοχή της ΕΛ.ΑΣ! 
Το θύμα (Έλληνας πολίτης του Ωραιοκάστρου και όχι κουβαλητός από άλλη περιοχή) κατέληξε στο νοσοκομείο! Όμως ΚΑΝΕΙΣ επικεφαλής αστυνομικός δεν τιμωρήθηκε για την αδράνεια αυτή. Αντιθέτως, μόλις το θύμα εξήλθε από το νοσοκομείο και πήγε να υποβάλει μήνυση, συνελήφθηκε! 
Και μαζί του τώρα κατηγορούνται οι λιγοστοί Έλληνες πατριώτες του Ωραιοκάστρου που ΤΕΛΕΙΩΣ άοπλοι και με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους, πήγαν ΕΞΩ από το σχολείο, για να διαμαρτυρηθούν. 
Δείτε (το δημοσίευμα εδώ) :

Δεν το βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. το βίντεο :


ΚΑΝΕΝΑΣ αναρχικός δεν συνελήφθηκε όταν παραμονές των εγκαινίων των γραφείων της «Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου», τοποθετήθηκαν και εξεράγησαν 3 γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας τους (το δημοσίευμα εδώ). 
Δίπλα στα γραφεία που ήταν στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, βρίσκονται οι κάμερες Τράπεζας, και ο δρόμος καταγράφεται από τις κάμερες και δεκάδων άλλων καταστημάτων. Οι αναρχικοί, το μακρύ χέρι της κρατικής εξουσίας, έδρασαν ανενόχλητοι: 


ΚΑΝΕΝΑΣ αναρχικός δεν συνελήφθηκε, ούτε εντοπίστηκε ποτέ, όταν κατά την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αντισυγκέντρωσή τους στο Ωραιόκαστρο, ΕΚΑΨΑΝ την Ελληνική σημαία που βρισκόταν στο προαύλιο του 1ου Δημ. Σχολείου Ωραιοκάστρου. Παρά τις ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις έδρασαν και πάλι ανενόχλητοι.

Όπως ανενόχλητοι κατέστρεψαν και την μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού του Προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου, κατά τη διάρκεια της παράνομης αντισυγκέντρωσής τους.

Όπως ανενόχλητοι έγραψαν και συνθήματα στο κτήριο του 1ου Δημ. Σχολείου Ωραιοκάστρου, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα και την ανοχή της ΕΛ.ΑΣ.

Καμία δίωξη δεν ασκήθηκε ΟΥΤΕ στα μέλη φοιτητικών συλλόγων, αριστερών συλλογικοτήτων κλπ, που εισέβαλαν παράνομα ΜΕΣΑ στον αύλειο χώρο του σχολείου για να υποδεχτούν τα παιδιά των λαθρομεταναστών. Δείτε τη σημαία του ΚΕΕΦΡΑ ΜΕΣΑ στο προαύλιο του σχολείου, όπως και το πανό που κρατάνε δίπλα της κάποιες αριστερές (σχετικό ρεπορτάζ εδώ) :  

και το σχετικό βίντεο εδώ: https://youtu.be/duEFBWslWSUΌπως ΔΕΝ συνελήφθηκε και ο αναρχικός που έξω από το 1ο Δημ. Σχολείο Ωραιοκάστρου, και μπροστά στις κάμερες έβρισε την Ελλάδα (παρά το ότι μπροστά του ακριβώς ήταν τόσοι αστυνομικοί).


Κανείς προϊστάμενος της Εκπαίδευσης δεν τιμωρήθηκε που επέτρεψε την είσοδο των εξωσχολικών μέσα στον αύλειο χώρο του σχολείου. Η «φιέστα» με τα «προσφυγόπουλα» που πάνε σχολείο έπρεπε να προβληθεί πανελλαδικά και χρειαζόταν εξωσχολικοί χειροκροτητές για τα πλάνα των καναλιών.


Κανείς ποτέ δεν απάντησε στους γονείς και στους πολίτες του Ωραιοκάστρου, που είχαν κάθε λόγο να αγωνιούν, σε τόσα εύλογα ερωτήματα:

1) ΓΙΑΤΙ έπρεπε να «κουβαλιούνται» καθημερινά τα παιδιά αυτά σε ένα σχολείο τόσο μακρυά και δεν τους έκαναν μαθήματα μέσα στην δομή προσφύγων; 
Δεν θα ήταν αυτό πιο καλό και για τα παιδιά και για τις οικογένειές τους;

2) Οι αρμόδιοι της τότε κυβέρνησης μας διαβεβαίωναν ότι τα χιλιάδες αυτά παιδιά βρίσκονται στην Ελλάδα προσωρινά. Ποιος ο λόγος λοιπόν να ταλαιπωρούνται με μετακινήσεις καθημερινά;

3) Γιατί να υποχρεώνονται να μάθουν αναγκαστικά μια τόσο δύσκολη γλώσσα (όπως τα Ελληνικά) που δεν θα τους χρειαστούν, αφού θα έφευγαν από την Ελλάδα όπως μας διαβεβαίωναν;

4) Ποιος μπορούσε να διαβεβαιώσει ότι τα παιδιά αυτά δεν έφεραν μεταδοτικές ασθένειες. Τι θα γινόταν αν τα παιδιά του ολοήμερου προγράμματος κολλούσαν; Δεν θα μεταδιδόταν μετά η ασθένεια σε όλη την τοπική κοινωνία;

5) Ποιος μπορούσε να διαβεβαιώσει ότι τα παιδιά αυτά ήταν εμβολιασμένα; ΚΑΝΕΙΣ! 
Όπως κανείς δεν μπορούσε να διαβεβαιώσει ούτε την πραγματική ηλικία ούτε και το ονοματεπώνυμό τους!

6) Γιατί παραδόξως, το πρώτο που κάνουν όταν φθάνουν στην Ελλάδα όλοι αυτοί οι "κατατρεγμένοι" (τάχα) "πρόσφυγες", είναι να καταστρέφουν τα διαβατήριο με τα στοιχεία τους;

7) Πως γίνεται να μην παθαίνουν τίποτε τα πανάκριβα smartphone κινητά τους αλλά να "χάνουν" μόνον τα αποδεικτικά τους στοιχεία και να δηλώνουν όλοι ότι είναι από τη Συρία;
Τόσες καλά χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ, τόσοι έμμισθοι κρατικοί υπάλληλοι, κανέναν δεν απασχόλησαν τα παραπάνω ερωτήματα;


Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει το έργο της προδοτικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που ξεπούλησε την Μακεδονία. 
Όπως όλα δείχνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να ξεπουλήσει το Αιγαίο και την ΑΟΖ, δηλαδή τον εθνικό μας πλούτο. 
Και για να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι εθνικές προδοσίες απαιτείται να μην μπορούν να αντιδράσουν οι υγιείς και μη καθοδηγούμενες πατριωτικές δυνάμεις. 

ΓΙ ΑΥΤΟ 
καλούνται 12 Έλληνες πατριώτες στο δικαστήριο. 
ΓΙ ΑΥΤΟ 
επιστρατεύθηκαν 18 (δεκαοκτώ) μάρτυρες κατηγορίας !!!
Το ΜΟΝΟ που θα πετύχετε με τις άδικες και τελείως ανυπόστατες αυτές δικαστικές διώξεις, είναι να αφυπνίσετε ξανά μερικούς αγνούς Έλληνες πατριώτες, και να δούμε ξανά την «Πατριωτική Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου» στο δρόμο.

Ως Ιερός Λόχος 2012, φυσικά θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους συναγωνιστές, 
όπως και ΚΑΘΕ Έλληνα που πονάει και αγωνίζεται για την πατρίδα του.

Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.