Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Φωτογραφικό υλικό και 5 βίντεο από την συγκέντρωση - πορεία κατά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στα σχολεία.


Για ακόμη μια Κυριακή (20/9/2020), η Θεσσαλονίκη έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση
ότι δεν πρόκειται να αποδεχτούμε την υποχρεωτική επιβολή της μάσκας στα παιδιά μας, μέσα στα σχολεία.

Ο σύλλογος μας για ακόμη μία φορά στήριξε την προσπάθεια που διοργανώθηκε μέσω 
καλέσματος από το διαδίκτυο, (θυμίζουμε την προηγούμενη συγκέντρωση πριν μόλις 2 εβδομάδες εδώ) έχοντας μάλιστα την ευλογία να κρατήσουμε και να περιφέρουμε την 
εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου μας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομες ομιλίες από μοναχό του Αγίου Όρους και έναν ακόμη ιερωμένο. Ακολούθησαν και άλλοι ομιλητές..
Τα συνθήματα "Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία"
και "κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας" δονούσαν την ατμόσφαιρα.Η εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου μας που βεβηλώθηκε από ευθεία βολή καπνογόνου
που ρίχθηκε εναντίον της από άντρα της ΥΑΤ στην ΔΕΘ το 2018
Κεφαλή της πορείας η Υπεραγίας Θεοτόκου μας!


Ειδησιογραφικά Βίντεο :ΥΓ. Πριν μόλις 1 εβδομάδα, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, σας ενημερώναμε (εδώ) για τις πρώτες αντιδράσεις έξω από σχολεία της Θεσσαλονίκης (αντιδράσεις που προσπαθούσαν να «εξαφανίσουν» τα ΜΜΕ).


Σήμερα αναγκάζονται να παραδεχθούν ότι ΔΕΚΑΔΕΣ Γυμνάσια και Λύκεια στη Θεσσαλονίκη και ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ήδη σε όλη την Ελλάδα, βρίσκονται υπό κατάληψη!
Η προσπάθειά τους τώρα θα είναι να διασπάσουν την αυθόρμητη αντίδραση των μαθητών στην αυταρχικότητα επιβολής των κυβερνητικών απαγορεύσεων και καλλιέργειας μιας κοινωνίας πλήρους υποταγής, προσθέτοντας στα αιτήματα των μαθητών γνωστές «αριστερίστικες» διεκδικήσεις. 
Οι μαθητές όμως γνωρίζουν πολύ καλά γιατί κάνουν κατάληψη!

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν φυσικά ο φόβος και η τρομοκρατία ως μέσο επιβολής:


Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.