Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

6/9/2020: Και η Θεσσαλονίκη βροντοφώναξε: «ΚΑΤΩ τα χέρια, απ΄τα παιδιά μας» (φωτογραφίες- σχολιασμός, βίντεο)

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς συγκεντρώθηκαν απόψε (6/9/2020) στο άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου, ανταποκρινόμενοι στο πανελλήνιο διαδικτυακό κάλεσμα (ταυτόχρονες συγκεντρώσεις σε αρκετές πόλεις), εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην υποχρεωτική επιβολή της μάσκας στα σχολεία και στα πρωτοφανή και διαρκώς εντονότερα μέτρα που λαμβάνονται και τα οποία φθάνουν σε σημεία να στερούν τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.


Ακολούθησε πορεία που διέσχισε την πόλη (Παύλου Μελά, Τσιμισκή, Ίωνος Δραγούμη, παραλία) με έντονο παλμό και αγωνιστικά συνθήματα όπως «Κάτω τα χέρια, απ΄τα παιδιά μας», «Έξω οι μάσκες, απ΄τα σχολεία», «Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία», «Μασόνοι προδότες πολιτικοί», «Έξω οι Μασόνοι απ΄την Ελλάδα», «Αντεπίθεση, Εθνική αντίσταση», «Παραιτηθείτε», «Δεν θα περάσει» κλπ.


Την εκδήλωση χαιρέτησαν δύο μοναχοί (ο ένας από το Άγιο Όρος), ενώ μίλησαν εκπαιδευτικοί, γονείς, εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων κ.α.
Ως Ιερός Λόχος 2012, δώσαμε φυσικά το παρόν στην αποψινή διαμαρτυρία. Συγχαίρουμε τον ελληνικό λαό που αντιλαμβάνεται την κοροϊδία και αντιδρά. 


Ένα πρώτο βίντεο 
που είδαμε και δείχνει την μαζικότητα και τον παλμό του πλήθους που συμμετείχε :

https://youtu.be/Rmv9rRVzzHU


Το βίντεο μας (στο vk.com):

https://vk.com/video-182707251_456239122?list=5920fc2998c24137b5


Ιερός Λόχος 2012
Σχετικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες είδαμε εδώ:
(ρεπορτάζ-φωτογραφίες Γιάννης Κατσέας) 

Χθες στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη έγινε μια συγκέντρωση κατά των μασκών στα σχολεία με μεγάλη προσέλευση νέων γονέων. 
Εντύπωση προκάλεσε για μια ακόμη φορά η ανακοίνωση της αστυνομίας που μιλούσε αρχικά για 400 άτομα. Προφανώς οι αλγόριθμοι που βγάζουν τα νούμερα είναι ελατωματικοί γιατί όλοι μας ζήσαμε τις περίφημες ανακοινώσεις στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας που έβγαζαν το αποτέλεσμα για μερικές χιλιάδες ενώ ήταν πολύ επάνω από το ένα εκατομμύριο.
Ο παλμός ήταν πολύ δυνατός και οι ομιλητές ήταν πολλοί με πολύ καλό λόγο. 
Το καλύτερο σύνθημα κατ εμέ ήταν αυτό που είπε ένας Αγιορείτης: "Μάσκες εμβόλια τσιπάκια στα δικά σας τα παιδάκια".
Ευτυχώς ο κόσμος έχει αντιληφθεί κύριοι την προπαγάνδα και συνεχώς διαμαρτύρεται για αυτά που μας ετοιμάζετε και ΔΕΝ θα σταματήσει να αντιδράει. 

Τρανή απόδειξη η μεγαλειώδης πορεία που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τις ομιλίες. Χαρακτηριστικά πολλοί σταθμοί και σάιτ μιλούσαν για περίπου 8000 κόσμο ενώ η αστυνομία μιλούσε για 2000 και όλα αυτά παρά την τρομοκρατία των "μέσων μαζικής ενημέρωσης".
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.