Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Ιερός Λόχος 2012 Τομέας Λάρισας δίπλα στους πληγέντες Έλληνες από την θεομηνία Ιανός στα Φάρσαλα!


Για ακόμη μία φορά με τις μικρές μας δυνάμεις βρεθήκαμε δίπλα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό.
Με το υστέρημα των Ιερολοχιτών του Τομέα Λάρισας δόθηκε υλική βοήθεια στους πληγέντες Έλληνες. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Η ηθική βοήθεια, το κουράγιο και ένας καλό λόγος στους δοκιμαζόμενους αδερφούς μας, ήταν η μεγαλύτερη προσφορά που θα μπορούσαμε να δώσουμε!
 
Σήμερα λοιπόν Κυριακή 27/9/20 από το πρωί Ιερολοχίτες του τομέα Λάρισας βρέθηκαν στις πληγείσες από τον Ιανό, περιοχές των Φαρσάλων.
Βιβλικές καταστροφές σημειώθηκαν στις περιοχές του Μ. Ευύδριου, στο Βασιλί, στο Σταυρό, στα Πυργάκια, την Υπέρεια αλλά και αλλού με μικρότερες ζημιές.
Οι φωτογραφίες που αναρτούμε πραγματικά δεν μπορούν να αποδώσουν το μέγεθος της καταστροφής! 

Τα προϊόντα που παρέδωσαν οι Ιερολοχίτες -έπειτα από συνεννόηση, ήταν κυρίως χλωρίνες και νερά και  παραδόθηκαν στο πρώην Δημαρχείο της πρώην Δ.Α. του Ενιπέα.
Ο πρόεδρος της τοπικής αυτοδιοίκησης Νικόλαος Γούσιος δίνει μάχη για να αποκατασταθεί η γιγαντιαία ζημιά.
Ο αγώνας συνεχίζεται και καλούμε  όλο τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια της τροφοδοσίας.

ΥΓ1. Σήμερα τα Φάρσαλα, αύριο δεν ξέρουμε ποιος...

ΥΓ2. Ο Δήμος Λαρισαίων ανύπαρκτος, τονίζουν οι δημότες των Φαρσάλων! Επίσης και οι ΜΚΟ ανύπαρκτες! Γιατί;Μήπως επειδή πρόκειται για Έλληνες και όχι για αλλοδαπούς; Ιερός Λόχος 2012 - Τομέας Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.