Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Φωτογραφίες -βίντεο από τις σημερινές αντιδράσεις έξω από σχολεία.


Όπως πληροφορούμαστε σήμερα (14/9/2020), σε δεκάδες σχολεία, γονείς προσήλθαν με τα παιδιά τους χωρίς μάσκα και στη Θεσσαλονίκη. 
Σχεδόν κανένα από αυτά τα περιστατικά δεν είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε αρκετές περιπτώσεις, όταν οι Διευθυντές αρνούνταν να επιτρέψουν στους μαθητές να εισέλθουν στο σχολείο (στερώντας τους το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της δημόσιας και δωρεάν παιδείας), αρκετοί γονείς κατέθεσαν ή ετοιμάζουν να καταθέσουν  υπεύθυνες δηλώσεις ή εξώδικα.


Ενδεικτικά μπορείτε να βρείτε εδώ εξώδικο:
«Πως θα δράσετε νομικά, αν δεν θέλετε να φοράει μάσκα το παιδί σας!» 
Όπως διαβάζουμε στα σχόλια της ανάρτησης (εδώ), σε περίπτωση που δεν μπορείτε να καλύψετε το κόστος του δικαστικού επιμελητή που θα το παραδώσει, μπορείτε πηγαίνοντας με κάποιο μάρτυρα να παραδώσετε το έγγραφο στον Διευθυντή του Σχολείου ζητώντας να το πρωτοκολλήσει και να λάβετε σφραγισμένο και υπογεγραμμένο «ακριβές φωτοαντίγραφο». 
Με το συγκεκριμένο εξώδικο δίνετε προθεσμία 5 ημερών στον Διευθυντή του σχολείου να αποδεχθεί το αίτημά σας:
«... ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι απαιτούµε την συµµετοχή του τέκνου µας στην εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου σας την οποία αρνείστε παράνοµα και αντισυνταγµατικά µε εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων που εναλλακτικά διαθέτετε και ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να τις εφαρµόσετε 
Σε αντίθετη περίπτωση ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι θα στραφούµε εναντίον σας νοµικά µε κάθε πρόσφορο µέσο (διοικητικά, αστικά και ποινικά) για την εξασφάλιση του αυτονόητου δικαιώµατος του τέκνου µας στην δηµόσια εκπαίδευση, την πρόσβαση στην οποία δεν µπορείτε να του στερήσετε, εντός πέντε (5) ηµερών από την νόµιµη επίδοση της παρούσας»Παραθέτουμε σημερινές φωτογραφίες που μας στάλησαν από σχολεία της Θεσσαλονίκης και σχετικά βίντεο από αντιδράσεις γονέων. Ενδεικτικά βίντεο:

Χθες (13/9/2020 έγινε πορεία στα Γιαννιτσά:
ενώ νέα συγκέντρωση ενάντια στα υποχρεωτικά τεστ, εμβολιασμούς και μάσκες, ετοιμάζεται και στη Θεσσαλονίκη.


Είναι πραγματικά παρήγορο που παρά τα απίστευτα μέτρα απαγόρευσης και ποινικοποίησης οποιασδήποτε άποψης που αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των μέτρων (κατά τα άλλα το Ελληνικό Σύνταγμα προστατεύει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών ...), 
υπάρχουν γονείς που δίνουν πραγματικά μαθήματα συνέπειας έργων και λόγων στα παιδιά τους.  
«Διδάσκοντας» οι ίδιοι οι γονείς τέτοια «μαθήματα» στα παιδιά τους, δεν νομίζουμε αυτά να στερηθούν πολλά από ένα νεοταξικό σχολείο, άχρωμο και άοσμο από τις υψηλές αξίες του έθνους και της φυλής μας, τις οποίες επίσης θα έπρεπε να καλλιεργούνται στα σχολεία σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα.


" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

" Όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα δωρεάν παιδείας, σε όλες τις βαθμίδες της, στα κρατικά εκπαιδευτήρια."
Αρθρο 16, παράγραφος 4 του Ελληνικού Συντάγματος


Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.