Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

2 βίντεο που αξίζει να μας προβληματίσουν


Στο 1ο βίντεο αν και προέρχεται από το 1976, βλέπουμε πως η τότε Αμερικανική κυβέρνηση προσπαθούσε να πείσει τους πολίτες της να εμβολιαστούν για την πανώλη των χοίρων. 
Και τότε δημοσιογράφοι επιστράτευαν τις θεατρικές τους ικανότητες για να φοβίσουν και τελικά να πείσουν. 
Οι παρενέργειες του εμβολίου αποδείχθηκαν βαρύτατες και σίγουρα πιο επικίνδυνες από τον ιό!
Αν και 50 σχεδόν χρόνια πριν, θα διαπιστώσετε απίστευτη ομοιότητα με την σημερινή παγκόσμια πραγματικότητα!  Δεν το πιστεύετε; 
Δείτε: 
Στο 2ο βίντεο, παρακαλούμε μην εστιάσετε στο πρόσωπο του Τραμπ (φυσικά ποτέ δεν θα άφηναν έναν ηθικά ακέραιο να ανέβει τόσο ψηλά, φυσικά και γνώριζαν διάφορα σκάνδαλα που έκρυψαν στο μανίκι τους, για να μπορούν να τον εξευτελίσουν και έτσι να τον ελέγξουν) αλλά στην "νέα επανεκκίνηση", στην "νέα κανονικότητα" (έτσι ονομάζουν το ζοφερό μέλλον που μας ετοιμάζουν) και στο ποιοι επιδιώκουν να μας πείσουν να αποδεχθούμε την κοινωνία της υποταγής
Οι ίδιοι που παριστάνουν ότι συγκινούνται όταν πεθαίνουν υπερήλικες, οι ίδιοι που σκοτώνουν καθημερινά χιλιάδες αθώα αγέννητα παιδιά προωθώντας τις εκτρώσεις. Απέραντη υποκρισία που επίσης καλό θα ήταν να μας προβληματίσει. Όπως και η προσπάθειά τους να μας αποκόψουν από την εκκλησία, τις αξίες και τις ρίζες μας. Είναι οι ίδιοι που μέσα από την ευκαιρία του κορονοϊού, επιδιώκουν να γονατίσουν την παγκόσμια οικονομία για να προχωρήσουν ολοταχώς τα σχέδια τους.
Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.