Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

1) ΕΣΥ;;; Θα κάνεις το (γενετικά τροποποιημένο) «εμβόλιο» που δοκιμάστηκε με κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα ;; 2) ΑΠΑΝΤΗΣΗ στους μητροπολίτες Πειραιώς, Ναυπάκτου και στην Δ.Ι.Σ.


Μία ακόμη φορά, η ηγεσία της «Εκκλησίας της Ελλάδος» μας απογοἠτευσε.
Οι «ποιμένες» έχουν αποδεδειγμένα χάσει κάθε αντίληψη της αποστολής τους.
Μας το είχαν προφητεύσει τόσοι και τόσοι Άγιοι: Ότι θα ρθει εποχή που οι επίσκοποι θα είναι χειρότεροι όλων ...


1.  Η ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (13/1/2021).
Διαβάστε τι ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της (εδώ) στην πρόσφατη συνεδρίαση της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος :

«(...). Στο πλαίσιο αυτό η Ιερά Σύνοδος ενημερώθηκε ότι, κατόπιν γενομένης έρευνας, τα εμβόλια κατά του covid-19 που επί του παρόντος χρησιμοποιούνται στην Πατρίδα μας, δεν απαιτούν την χρήση καλλιεργειών εμβρυϊκών κυττάρων για την παραγωγή τους.»Προσέξτε τον φαρισαϊσμό : 
Δεν χρησιμοποιήθηκαν λένε εμβρυικά κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα «για την παραγωγή» των εμβολίων. 
Χρησιμοποιήθηκαν όμως για την ανάπτυξη και τις εργαστηριακές δοκιμές των εμβολίων!!


2.  Η αλήθεια με ντοκουμέντα :
Διαβάστε την αλήθεια (όπως αποκαλύπτεται εδώ). Παραθέτουμε ενδιαφέροντα αποσπάσματα :

«Τις τελευταίες ημέρες έχει ανακύψει ένα ζήτημα σχετικά με τη χρήση εμβρυικών κυτταρικών σειρών από εκτρωθέντα έμβρυα, στις φάσεις της ανάπτυξης, παραγωγής ή δοκιμής των εμβολίων για τον Covid-19. (1) (...)

Η τακτική της χρήσης κυτταρικών σειρών εκτρωθέντων εμβρύων είναι γνωστή από παλαιά. Πρόκειται για χρήση κυτταρικών σειρών από νεφρό, πνεύμονα, αμφιβληστροειδή κτλπ., που δημιουργήθηκαν με ειδικές τεχνικές επεξεργασίας των εκτρωμένων εμβρυϊκών ιστών.

Προέκυψαν από εκτρώσεις στις οποίες η μητέρα έδωσε την συγκατάθεσή της να χρησιμοποιηθεί το εκτρωθέν παιδί της «προς όφελος της επιστήμης». Αυτή η συγκατάθεση δημιουργεί την ψευδή αίσθηση πως ο άδικος θάνατος του εμβρύου έχει κάποια σκοπιμότητα και κάποιο στοιχείο κοινωνικής προσφοράς. (...)

(...) απεχθή και ανήθικη τακτική. Η τακτική αυτή περιλαμβάνει την έκτρωση, την τροποποίηση της μεθόδου έκτρωσης προκειμένου να μην καταστραφούν και να μείνουν ανέπαφα τα υποψήφια προς συλλογή όργανα και οι ιστοί, και ακολούθως τη συλλογή των ακέραιων οργάνων και τη δημιουργία των εμβρυϊκών κυτταρικών σειρών που επιζούν επί πολλά έτη. (...)

Η διαδικασία αυτή, που δυστυχώς είναι απόλυτα νόμιμη, έχει συνεισφέρει ήδη στην ανάπτυξη πολλών γνωστών εμβολίων που κυκλοφορούν και στην Πατρίδα μας. (...)

Για τα εμβόλια όμως του Covid–19, τα οποία αναπτύσσονται αυτήν την εποχή, επιθυμούμε να έχουμε λόγο, ώστε να μη βασίζονται στον άδικο θάνατο ενός παιδιού, έστω και αν αυτός συνέβη κατά το μακρινό παρελθόν. (2) (...)
Δυστυχώς για τα περισσότερα εμβόλια Covid–19 που ελέγχονται αυτή τη στιγμή, ισχύει η χρήση κυτταρικών σειρών από εκτρωθέντα έμβρυα κατά την παραγωγή ή τον έλεγχό τους.

Σύμφωνα με τις βιβλιογραφικές πηγές για τα εν λόγω εμβόλια έχουν χρησιμοποιηθεί τα κύτταρα HEK 293 (νεφρικά κύτταρα εκτρωθέντος εμβρύου) (3,4), E.C7 κύτταρα, (παράγωγα των HEK 293)(4), 293T (παράγωγα των HEK 293) (4,5), και PER.C6 (κύτταρα αμφιβληστροειδούς εκτρωθέντος εμβρύου). (6)
 
 
Υπάρχουν επιστημονικές πηγές πληροφόρησης που λαμβάνουν στοιχεία από τις ίδιες τις εταιρίες ανάπτυξης των εμβολίων  (...) Ενδεικτική πηγή ενημέρωσης και βιβλιογραφίας εδώ:
https://lozierinstitute.org/update-covid-19-vaccine-candidates-and-abortion-derived-cell-lines/


Όπως βλέπετε στον παραπάνω συγκεντρωτικό πίνακα (προέρχεται από εδώ), 
ΟΛΑ τα  εμβόλια για Covid-19 (με εξαίρεση δύο που δεν το προσδιορίζουν) 
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ έστω και μερικώς, κύτταρα από ΕΚΤΡΩΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ.3.  Αφιερωμένα εξαιρετικά σε δύο δεσποτάδες μας ...
Τα παραπάνω αδιάσειστα αποκαλυπτικά στοιχεία αφιερώνουμε εξαιρετικά σε δύο μητροπολίτες που εξωτερικά (γεννιάδα, μακρύ μαλλί, αμφίεση) παριστάνουν τους ευσεβείς: 
 • Στον μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο που έσπευσε ΠΡΩΤΟΣ να κάνει το γενετικά τροποποιημένο «εμβόλιο» και 

 • στον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, στο «λιοντάρι»...,  που επίσης έσπευσε να εμβολιαστεί και μάλιστα δημόσια.
Αργά ή γρήγορα, ο σημερινός «μουγγός» (κατά ομολογία πολλών πιστών) αρχιεπίσκοπος θα παραιτηθεί. 
Και κάποιοι σπεύδουν από τώρα να επιδώσουν από τώρα τα διαπιστευτήρια υποταγής στην ΝΤΠ.4. Όταν πρωτοαποκαλύφθηκε η αλήθεια με τα εμβόλια - εκτρωμένα έμβρυα:
Θυμίζουμε ότι όταν ο μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ στις 27/12/2020, τόλμησε να επικαλεσθεί ανησυχίες παπικών και καθησυχαστικές δηλώσεις του Πάπα για εκτρωμένα έμβρυα που χρησιμοποιήθηκαν για τα εμβόλια Covid-19, 
ανακοινώθηκε την ίδια ημέρα εισαγγελική παραγγελία για ενδεχόμενη δίωξή του (δείτε εδώ)! 

Ο μητροπολίτης Κυθήρων όμως απλά επικαλέσθηκε προϋπάρχον δημοσίευμα της Καθημερινής της 21/12/2020 (που μπορείτε να διαβάσετε εδώ)

Κι όμως η ίδια η εφημερίδα Καθημερινή παρουσίασε εξευτελιστικά τις δηλώσεις του μητροπολίτη Κυθήρων για τα κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα 
και διαφήμιζε την εισαγγελική παραγγελία!
Ο εκφοβισμός και ο βιασμός της αλήθειας από τους «φύλακες» της δικαιοσύνης και της δημοσιογραφίας!!!


5. Ο ορθόδοξος πιστός απέναντι στη συνείδησή του :
Είναι δυνατόν ένας ορθόδοξος πιστός να κάνει «εμβόλιο» που βασίστηκε ή δοκιμάστηκε εργαστηριακά σε εκτρωμένα έμβρυα και να μην τον βαρύνει η συνείδησή του; 

Οι δεσποτάδες μας, αυτοί που έκλεισαν οι ίδιοι τις εκκλησίες μας και μας προέτρεπαν «να μένουμε σπίτι», έχουν προ πολλού απολέσει κάθε ηθικό φραγμό και αναστολή.


6. Το ΔΙΚΟ σου χρέος
Ο ελληνορθόδοξος σύλλογός μας, μία ακόμη φορά αποκαλύπτει χωρίς παρωπίδες την αλήθεια.
Παρακαλούμε θερμά,  
ΔΙΑΔΩΣΤΕ την.

Ιερός Λόχος 2012

1 σχόλιο:

 1. Σχετικά δημοσιεύματα:

  1) Κορονοϊός - Νορβηγία: Πέθαναν 23 άτομα μετά τον εμβολιασμό τους
  https://www.ethnos.gr/kosmos/141677_koronoios-norbigia-pethanan-23-atoma-meta-ton-emboliasmo-toys


  2) Ανοιχτή επιστολή του π. Στυλιανού Καρπαθίου προς την Σύνοδο για το ζήτημα του εμβολίου
  https://enromiosini.gr/arthrografia/%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%cf%87%cf%84%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80-%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%ce%b1%cf%81%cf%80/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.