Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Φιλανθρωπικές δράσεις Ιανουαρίου 2021. Για την Ορθοδοξία και τον συναγωνιστή μας!


Ο σύλλογος μας εκτός από τις εκατοντάδες αγωνιστικές εθνικιστικές δράσεις που έχει στο ενεργητικό του, έχει να επιδείξει και δεκάδες άλλες δράσεις στήριξης συναγωνιστών και Ορθόδοξων ιερέων και μοναχών που διώκονται από τον οικουμενισμό της Νέας Τάξης.Ως γνωστό, πέρα από τις έκτακτες ανάγκες, κάθε εορταστική περίοδο (Χριστούγεννα ή Πάσχα) ο σύλλογος μας, συμμετέχοντας στο πνεύμα έμπρακτης αγάπης προς τον πλησίον, στηρίζει ασθενείς σε νοσοκομεία, άπορους, πολύτεκνες οικογένειες, ορφανοτροφεία και φυλακισμένους συναγωνιστές.

Τις εορτές που μας πέρασαν (Χριστούγεννα 2020) εστιάσαμε την στήριξή μας, σε δύο κυρίως προσπάθειες:
  • Σε έναν συναγωνιστή μας πρώτης γραμμής, που έχριζε ιδιαίτερης οικονομικής βοήθειας λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας (στα προϋπάρχοντα σοβαρά προβλήματα υγείας ενός εκ των παιδιών του, προστέθηκαν προβλήματα υγείας του ιδίου, καθιστώντας τον αδύναμο να εργαστεί, φέρνοντάς την οικογένειά του σε πραγματικά δύσκολη θέση) 
  • και στους μοναχούς της γνήσιας Ιεράς Μονής  Εσφιγμένου του Αγίου Όρους.

Η σχεδόν ενός μηνός προσπάθεια και παρά τις δυσκολίες με το lock-down και τις απαγορεύσεις μετακίνησης, ολοκληρώθηκε με την κατάθεση 265 ευρώ προς τους αγωνιστές μοναχούς της Ορθοδοξίας
Προηγήθηκε η παράδοση ενός εξίσου σεβαστού ποσού στον συναγωνιστή μας Ιερολοχίτη.


Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε και που οι δυνάμεις μας είναι περιορισμένες είναι σημαντικό ακόμα και η φιλανθρωπική βοήθεια μας να είναι απολύτως στοχευμένη
Δεν ξεχνάμε φυσικά ότι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε σε κάποιον, είναι η δύναμη μιας θερμής προσευχής στον Κύριό μας. Ο Θεός όμως μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε και υλικά στον πόνο, τις δυσκολίες και στις διώξεις αδερφών. 


Όλες οι φιλανθρωπικές δράσεις είναι αφιερωμένες στην μνήμη του μέλους μας, που έφυγε πριν λίγα χρόνια από κοντά μας από την επάρατη νόσο, του «Λοχία Καταδρομών Φλωρίδη Ιάκωβου».

Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.