Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Ο τομέας Green Nationalist (του Ι.Λ.2012) στηρίζει έμπρακτα φιλοζωική προσπάθεια! (Εκατό κιλά τροφής σε καταφύγιο αδέσποτων σκύλων)

 

Ο Ελληνορθόδοξος Εθνικισμός εκ φύσεως του αποδεικνύει  έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον του για όλα τα θέματα που άπτονται στα δημιουργήματα του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού με παρεμβάσεις, δράσεις, προσφορές κτλ. 

Οι Ελληνορθόδοξοι Εθνικιστές του τμήματος Green Nationalist του συλλόγου μας, θεωρούν το εαυτό τους διαχειριστή και όχι ιδιοκτήτη των δημιουργημάτων του Πλάστη με αποστολή τους να παραδώσουν στις επόμενες γενιές την φύση και την πατροπαράδοτη παράδοση της Πατρίδα μας αλώβητη από τα σύγχρονα πιόνια της νέας τάξης!

Παρόλο τον κρατικό εγκλεισμό το τμήμα GN "μετράει" την δεύτερη δράση του (δείτε την πρώτη δράση για το 2021 εδώ) σε λιγότερο από ένα μήνα.
Αυτή την φορά στηρίζοντας την προσπάθεια της κυρίας
Ευτυχίας Πουρνάρας που συντηρεί παρ'όλες τις δυσκολίες δεκάδες αδέσποτα στον νομό Κιλκίς.


Εκατό κιλά τροφής σε συσκευασία σάκων των 5Χ20 κιλών, παραδόθηκαν από τα μέλη μας στην κυρία Ευτυχία τις προηγούμενες ημέρες. Είναι σίγουρο ότι η τροφή είναι σταγόνα στον ωκεανό για τα δεκάδες αδέσποτα που συντηρεί η κυρία Ευτυχία.
Είναι όμως και σίγουρο ότι η προσπάθεια θα επαναληφθεί.
Είναι άλλωστε πολύ σημαντικό να στηριχθούν άνθρωποι που ανιδιοτελώς έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην φιλοζωία.
Δείτε και το βίντεο από τον χώρο που διαθέτει η κυρία Ευτυχία για τα αδέσποτα:


Για όποιον ενδιαφέρεται να στηρίξει το έργο της κυρίας Ευτυχίας μπορεί να έρθει σε επικοινωνία μέσω τηλεφώνου στο 6946348888 ή μέσω Facebook.


Ιερός Λόχος 2012
Τομέας Green Nationalist

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.