Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΑΙΣΧΟΣ: ΣΥΛΛΗΨΗ, ΑΥΤΟΦΩΡΟ και 3μηνη ΦΥΛΑΚΙΣΗ ιερέως. ΠΡΟΣΤΙΜΑ 300 € σε πιστούς. Η ΝΤΠ τρίζει τα δόντια της.

Όπως πληροφορηθήκαμε, χθες (Κυριακή) 3/1/2021 το πρωί, στο μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής στη Λάρισα (ανήκει στο πάτριο και εκεί μονάζουν 3-4 μοναχές) εμφανίστηκαν περιπολικά της αστυνομίας, ΔΙ.ΑΣ., και ασφαλίτες (για θέματα λειτουργίας ορθοδόξων ναών, βρίσκονται και επιστρατεύονται αστυνομικές δυνάμεις).  Ακούστε την περιγραφή του ίδιου του ιερομονάχου εδώ.

Άμεσα δόθηκε πρόστιμο 1500 ευρώ στον ιερομόναχο που τέλεσε την Θεία Λειτουργία και μοιράστηκαν άφθονα πρόστιμα των 300 ευρώ σε πιστούς. 
Κάποιοι πιστοί πρόλαβαν και έφυγαν στα χωράφια και έτσι γλίτωσαν τα πρόστιμα. 
Παράλληλα ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον ιερομόναχο, τον οδήγησαν στο κρατητήριο όπου παρέμεινε όλο το βράδυ, μέχρι και σήμερα (Δευτέρα 4/1/2021) οπότε τον οδήγησαν στο αυτόφωρο!
Ως γνωστό λόγω μέτρων COVID όλα σχεδόν τα αυτόφωρα (εκτός αν είναι βαρύτατα αδικήματα) μεταφέρονται σε τακτικές δικάσιμους, αρκετούς μήνες αργότερα. 
Όμως το να τελείς Θεία Λειτουργία στην ορθόδοξη (κατά το Ελληνικό Σύνταγμα) Ελλάδα, αποτελεί βαρύ αδίκημα. Έτσι σήμερα Δευτέρα, η υπόθεση εκδικάστηκε και ο ιερομόναχος καταδικάστηκε σε 3 μήνες φυλάκιση! (φυσικά με αναστολή).


Είναι αυτονόητο ότι με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση επιδιώκει να τρομοκρατήσει τους ευλαβείς ιερείς και τους ορθοδόξους πιστούς.


Εκφράζουμε την στήριξή μας στον ιερομόναχο π.Θεωνά και στις λιγοστές, πάμφτωχες μοναχές που αντιστέκονται (δεν είναι η πρώτη φορά οι συγκεκριμένες μοναχές βρέθηκαν πολλές φορές σε συγκεντρώσεις για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, μοναχές που συναισθάνονται το «Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις». 
Είναι οι ίδιες μοναχές που όταν δέχθηκαν κατ'επανάληψη προκλήσεις, απειλές και βλάσφημα συνθήματα από αναρχικούς της Λάρισας (στο μικρό μοναστηράκι τους που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας), η αστυνομία ήταν εξαφανισμένη!


Είναι έκδηλο ότι οδηγούμαστε σε εποχές κατακομβών
Ελάχιστοι, απειροελάχιστοι επίσκοποι τόλμησαν να αντιδράσουν και επειδή έχουν όνομα, τους κατονομάζουμε: ο Κυθήρων (με επιστολή του στον πρωθυπουργό), ο Κερκύρας (που κήρυξε την τοπική εκκλησία σε διωγμό), ο παραιτηθείς μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος  και ο Μόρφου (στην Κύπρο). 
Οι άλλοι;;;Που είναι η αντίδραση των υπολοίπων;;;


Την ντροπή της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος (που έσπευσε σήμερα να «αντιδράσει» ανακοινώνοντας σεβασμό στην προηγούμενη ΚΥΑ, που προέβλεπε μόλις 25 πιστούς σε κάθε ναό) 
και ζητάει από την κυβέρνηση μαζικές αγορές (γονιδιακά τροποποιημένων) "εμβολίων" (!!!) 

(ξεχνώντας την ιερή τους αποστολή για την σωτηρία και την Αιώνια Ζωή), καλύπτουν : 
  • λιγοστοί άξιοι ποιμένες που συνεχίζουν να ιερουργούν μαζί με πιστούς, έστω και κρυφά (ενώ έχουν πολλαπλασιαστεί οι εμφανίσεις περιπολικών και αστυνομικών τελευταία έξω από συγκεκριμένους ναούς)
  • ιερέας στην λεβεντογέννα Κρήτη που ανακοίνωσε δημόσια (εδώ) ότι δεν θα υπακούσει στις απαράδεκτες, κυβερνητικές αντιορθόδοξες αποφάσεις.


Όλες αυτές οι «δοκιμασίες» είναι ένα δώρο του Θεού
Οι ψευδοποιμένες έβγαλαν τις μάσκες τους υπακούοντας στα αφεντικά τους. 
Ο πιστός λαός γεύεται για 1η φορά μετά από αιώνες εμπειρίες εκκλησίας των κατακομβών.


Στα αυτιά μας έρχονται τα λόγια του αγωνιστού π.Αυγουστίνου Καντιώτη «Ζητούμεν Ελευθέρα και Ζώσα Εκκλησία». 
Οι (αφορισμένοι) εχθροί του Κυρίου μας, 
του μοναδικού προσώπου που χώρισε την ανθρώπινη ιστορία σε προ και μετά Χριστόν εποχή, 
οι μασόνοι και τα τσιράκια της ΝΤΠ που διοικούν ξεπουλάνε και υποθηκεύουν την πατρίδα μας, 
θα έχουν την τύχη που είχαν 2 χιλιετίες τώρα ο 
Ηρώδης 
και όλοι οι διώκτες 
του Σωτήρος Ημών Ιησού Χριστού,.


Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.