Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Προσοχή σε τι αγοράζουμε!Boycott στα προϊόντα Halal και Kosher. Όχι στον βασανισμό των ζώων!


 

Από το 2017 η νομοθεσία για την θρησκευτική σφαγή των ζώων στην Πατρίδα μας άλλαξε για να ικανοποιηθούν οι μουσουλμανικές και εβραϊκές κοινότητες.
Η τέλεση θρησκευτικών σφαγών (τύπου kosher και halal), χωρίς αναισθησία είναι πλέον σύμφωνη με το ισχύον ελληνικό δίκαιο, σύμφωνα με γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (δείτε την απόφαση εδώ).

Η γνωμοδότηση 92/2017 εκδόθηκε έπειτα από σχετικό ερώτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενώ ελήφθη υπόψη στην έκδοση της νέας υπουργικής απόφασης αναφορικά με τους κανόνες που πρέπει να τηρούνται για τη σφαγή ζώων σε σφαγεία στο πλαίσιο λατρευτικών τύπων.
Υπενθυμίζουμε ότι το 2017 κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που κατά τα άλλα δηλώνουν οικολόγοι και ευαισθητοποιημένοι στα δικαιώματα των ζώων...
Τόσο η μουσουλμανική halal όσο και οι εβραϊκές τελετές kosher απαιτούν οι κρεοπώλες να σφάζουν το ζώο, κόβοντας το λαιμό του και στραγγίζοντας το αίμα.Η σφαγή και η εν συνεχεία αφαίμαξη θηλαστικού ζώου χωρίς την προηγούμενη ακαριαία αναισθητοποίησή του, όπως συμβαίνει στη θρησκευτική σφαγή, έχει αναμφίβολα τα χαρακτηριστικά του βασανισμού.

Η άρνηση της υποβολής κάθε έμβιου όντος σε βασανισμό, δεν συνδέεται με οποιαδήποτε θρησκεία και οπωσδήποτε δεν ενέχει καμία έννοια προσβολής της τελευταίας, αλλά αποτελεί αρχή ανεξάρτητη, η οποία καταδεικνύει τον βαθμό πολιτισμού μιας χώρας και την πρόοδο που έχει επιτελέσει με την πάροδο του χρόνου στην εξέλιξή της.

Ο πολιτισμός μιας χώρας κρίνεται και αποδεικνύεται κυρίως από την προστασία που παρέχει σ' εκείνους, που δεν έχουν την δυνατότητα να την αξιώσουν. Το ζώο δεν μπορεί να αξιώσει τίποτε.
Επαφίεται στην Πολιτεία να προστατεύσει αν όχι την ζωή του, τουλάχιστον τον ανώδυνο θάνατο του.
Σε εμάς επαφίεται να αποκλείσουμε από τις αγορές μας προϊόντα που φέρουν την ένδειξη HALAL ή KOSHER.
Τέλος από το 2019 στο Βέλγιο έχει απαγορευτεί η σφαγή των ζώων με τις εν λόγω μεθόδους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.