Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Φωτογραφία ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ σε βάρος του συλλόγου μας;

Είναι χαρακτηριστικό των επαγγελματιών λασπολόγων η τακτική του
"πέτα λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει"
Με έκπληξη λοιπόν φίλοι του συλλόγου μας πληροφόρησαν ότι μια σελίδα στο facebook, με τον παραπλανητικό τίτλο «Μετανοείτε» 


η οποία διαθέτει και ιστοσελίδα με την ίδια επωνυμία metanoeite.gr  (γραμμένο μάλιστα με βυζαντινή γραμματοσειρά και με βυζαντινά χρώματα για να παραπλανεί):


είχε την φαεινή ιδέα είτε για να σπιλώσει τον σύλλογό μας και τα μέλη του, είτε για να διασύρει το ιστορικό όνομα του "Ιερού Λόχου" να
αναρτήσει φωτογραφία με σύνθημα που υποτίθεται έγραψε και υπέγραψε ο «Ιερός Λόχος», 
με ΔΥΟ κραυγαλέα ορθογραφικά λάθη και μάλιστα στον τοίχο εκκλησίας!

Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι ενώ έχουν γράψει το «ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ» άριστα ορθογραφικά (!), φρόντισαν να κάνουν προκλητικά λάθος το «ΧΡΙΣΤ(Ι)ΑΝΟΙ»
και το «ΕΜ(Β)ΟΛΙΟ».Δείτε και τα χλευαστικά σχόλια που συνόδευσαν την φωτογραφία (δεν αποκλείεται κάποιος να είναι και ο δράστης της προβοκάτσιας):


Μάλιστα βρέθηκε και σχολιαστής της σελίδας που είναι από τη Δράμα (όπως δηλώνει ο ίδιος στο δημόσιο προφίλ του) 
και υποδεικνύει και σε ποια εκκλησία γράφηκε το σύνθημα (!)
Τι σύμπτωση ε;!! Με το που αναρτήθηκε η φωτογραφία βρέθηκε και σχολιαστής να αναγνωρίσει την πόλη και την εκκλησία!Δεν αποκλείεται φυσικά να γράφηκε οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα και να γράφηκε το σχόλιο για να παραπλανήσει (ακολουθούν δύο σχόλια που αναφέρουν άλλους ναούς, ή δεν αποκλείεται αυτά να επιδιώκουν να παραπλανήσουν).Προσέξτε επίσης το ότι υπέγραψαν ως «Ιερός Λόχος» σκέτο (χωρίς το «2012»), 
για να αποφύγουν όσο το δυνατόν νομικές κυρώσεις και αποζημιώσεις από αγωγές, αφού θα ισχυριστούν ότι δεν συκοφαντείται ο Σύλλογός μας, αλλά γενικά και αόριστα κάποιος άλλος «Ιερός Λόχος». 
Όμως άλλος Ιερός Λόχος με νομική υπόσταση δεν υφίσταται.
Επαγγελματική δουλειά ... καλά μελετημένη.


Προσέξτε μερικές ακόμη λεπτομέρειες που δυστυχώς τους ξέφυγαν και αποδεικνύουν την
προβοκάτσια :
Προφανώς ο ορθόδοξος Σύλλογός μας ποτέ ΔΕΝ θα βεβήλωνε Ιερό Ναό.
Όπως και ποτέ δεν θα σχημάτιζε τον Τίμιο Σταυρό δίπλα σε ένα ανδρικό γεννητικό μόριο, χωρίς προηγουμένως να το σβήσει. 
Ούτε φυσικά χρησιμοποιήσαμε ποτέ το «666» στην συνθηματολογία μας, ακριβώς για να μην δώσουμε αφορμή για χλευασμό (ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επεδίωξαν αυτοί που «έστησαν» τη φωτογραφία) :Η φωτογραφία προφανώς προέρχεται από ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ 
Γι΄ αυτό και αναρτήθηκε σε σελίδα που έγινε με πρόθεση να παραπλανήσει (βυζαντινά χρώματα και γραμματοσειρές)  και να χλευάσει τους αγώνες που κάνουν ορθόδοξοι πιστοί ενάντια στα σχέδια της ΝΤΠ, 

Ποιος άραγε θα έμπαινε στον κόπο να αγοράσει το όνομα της ιστοσελίδας (metanoeite.gr) και να δημιουργήσει και αντίστοιχη σελίδα σε facebook και instagram με συνεχή ενημέρωση, έχοντας ιδεολογικά αντίθετη γραμμή από αυτήν που πρεσβεύει το όνομα που αγόρασε («μετανοείτε») και χλευάζοντας συστηματικά (μαζί με τους σχολιαστές) την Θεία Κοινωνία και την ορθόδοξη πίστη μας;


Με σχολιαστές που έχουν συγκεκριμένη ιδεολογική ταυτότητα, φανερά αντίθετη με τον σύλλογό μας.

Η όλη διαχείριση της σελίδας «Μετανοείτε» δείχνει δημοσιογραφική-επαγγελματική και δεν αποκλείεται αυτό να είναι, 
ενώ από τους σχολιαστές φαίνεται και η συσχέτισή της με την πόλη της Θεσσαλονίκης όπου δραστηριοποιείται κυρίως ο Σύλλογός μας. 

Είναι πασιφανής ο πόλεμος που δεχόμαστε από παντού. Κράτος και παρακράτος προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας φιμώσουν. Και όσο βλέπουν ότι αδυνατούν, επιστρατεύουν κάθε μέσο.

Είμαστε σίγουροι ότι τέτοιες τσαρλατάνικες επικοινωνιακές κινήσεις που επιμελώς απροσδιόριστα στοχοποιούν τον σύλλογο μας και γενικότερα τον Ελληνορθόδοξο Εθνικισμό δεν είναι καθόλου τυχαίες.
Είμαστε επίσης σίγουροι ότι το σύνθημα θα μείνει για πολύ καιρό γραμμένο για να δυσφημεί τον εθνικισμό.
Είμαστε όμως και πεπεισμένοι ότι όσοι αναρχομπαχαλάκηδες ασχολήθηκαν με την προβοκάτσια αλλά και οι αυτοί που χλευάζουν ειρωνικά στα σχόλια, στην πραγματικότητα πονάνε πολύ που ο Ελληνορθόδοξος Εθνικισμός αλλά και ο σύλλογος μας, όσο και να μην θέλουν, δυναμώνουν συνέχεια!
Άδικα λοιπόν προσπαθούν. 
Η τελική νίκη θα είναι μία ακόμη φορά του Χριστού και της Ελλάδος.

Επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας.


Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.