Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος
Όπως για τους πιστούς στον Χριστό η Ορθοδοξία είναι η μοναδική οδός προς την διάσωση της Ψυχής τους, έτσι και για τους Εθνικιστές ο Εθνικός Κοινωνισμός είναι η μοναδική οδός για την διάσωση του Έθνους. Ο δικός μας αγώνας είναι Εθνικός, Φιλολαϊκός,υπέρ της Πατρίδος και Πίστεως. Είμαστε τόσο αντικουμμουνιστές όσο και αντικαπιταλιστές. Εθνικό Πολιτικό Κίνημα Ιερός Λόχος

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Απίστευτο! Σχεδιάζουν το «ξεπούλημα» ακόμη και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς; Δανεισμός για 50 έτη σε ξένα κράτη ;!!!

Απίστευτα όσα αποκαλύπτονται στην τηλεοπτική συνέντευξη του Γ. Λεκάκη, στο κανάλι Euro Channel. 
Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!Όπως αναφέρεται από τον κ.Λεγάκη στο βίντεο, 
αλλά όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που παραθέτουμε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Βουλής (ν.4761/10.12.2020, τροπολογία του άρθρου 59)
ψήφισαν τροπολογία που θα τους επιτρέπει να «δανείζουν», (ΔΩΡΕΑΝ!) αρχαιότητες από τον αρχαίο ελληνικό μας πλούτο σε τρίτες χώρες, μέχρι και για 50 χρόνια (25 +25 έτη!)  σε ξένα μουσεία ή «παρεμφερείς χώρους»!!!Μάλιστα όπως αναφέρεται στο βίντεο, αρχικά σχεδίαζαν να μπορούν να «δανειστούν» για 100 έτη
στη συνέχεια έγινε 50 +50 έτη (και πάλι σύνολο 100 έτη!)
και στη συνέχεια ψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ με τροποποίηση στα 50 έτη (25 + 25 έτη)!


Όπως ακριβώς παραχώρησαν διόδια, λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηρόδρομο και επίκειται ο πλούσιος ορυκτός μας πλούτος.. Η υλοποίηση του σχεδίου ξεπουλήματος και υποθήκευσης της πατρίδας μας σε πλήρη εξέλιξη από τα τσιράκια της ΝΤΠ.
Φυσικά κανείς δεν ενοχλείται να μεταφερθεί μια φορητή ελληνική αρχαιότητα στο εξωτερικό για να αποτελέσει θέμα μιας έκθεσης και μακροχρόνια πόλο έλξης για τις αρχαιότητες στην πατρίδα μας. 

Όμως τα τόσο μεγάλα χρονικά περιθώρια «δανεισμού» (προσπάθεια να περάσουν το 100 έτη) σε τρίτες χώρες, αφήνουν εύλογα ερωτηματικά σε όλους μας, μήπως στο «ξεπούλημα» συμπεριλαμβάνεται και η πολιτιστική μας κληρονομιά.

ΥΓ. Το παρόν άρθρο βασίστηκε σε σχόλιο αναγνώστη σε ανάρτησή μας (εδώ)
Ιερός Λόχος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.