Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Δράση αλληλεγγύης του Ιερού Λόχου 2012 Τομέας Λάρισας προς τους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας.

Συμπαράσταση με δράση αλληλεγγύης του Ιερού Λόχου 2012 Τομέας Λάρισας προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων περιοχών της Ελασσόνας. 

Τα προϊόντα πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας, στον υπεύθυνο π. Γκανάτσιο Ευάγγελο και τον συντονιστή π. Γκουλέτσα Κωνσταντίνο, οι οποίοι μας υποδέχτηκαν, ανταλλάξαμε ευχές και μας ενημέρωσαν για τις καταστροφές της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ελασσόνας.

Εύγε στο έργο της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας, το οποίο είναι έργο "ιερό", και αναμφίβολα καθήκον όλων μας είναι να συνεισφέρουμε στους συνανθρώπους μας ιδίως όταν αυτοί πλήττονται.

Συμμετοχή είχαν και οι συναγωνιστές Ν.Γ., Β. Γ. και φυσικά ευχαριστούμε θερμά και τους αφανείς ήρωες, με των οποίων την συνεισφορά καταφέραμε και γεμίσαμε 2 καρότσια, σημαντικά προϊόντα, πρώτης ανάγκης!

Ιερός Λόχος 2012 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.