Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Νέα δημοσιογραφική «λάσπη» σε βάρος του «Ιερού Λόχου 2012».

Ως ένα γνήσιο, ακομμάτιστο, ελληνορθόδοξο κίνημα, 
χωρίς "άκρες", νταβατζήδες και "προστάτες" στα ΜΜΕ της διαπλοκής, 
όπως ήταν αναμενόμενο από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στο στόχαστρο και των δημοσιογράφων.


Οι δημοσιογράφοι αρχικά "θάβουν" (συκοφαντούν).
Ακολουθούν νεότερά δημοσιεύματα αλλά και δικτυακά μέσα όπως το wikipedia, που επικαλούνται τα προηγούμενα δημοσιεύματα, για να αναπαράγουν τους υβριστικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, την λάσπη που πέταξαν οι προηγούμενοι.


Εχθές 8/3/2021,
ένα ακόμη δημοσιογραφικό μέσο, το in.gr,
χωρίς καμία απολύτως αφορμή εκ μέρους  μας, 
ανέφερε συκοφαντικά το όνομα του Συλλόγου μας, σε δημοσίευμα με τίτλο :
«Γελοίοι συνωμοσιολόγοι καλούν τους Έλληνες να ανατρέψουν την «κατάλυση του Συντάγματος»»
και ακολουθούν αναφορές σε κάποιους Έλληνες που αγωνίζονται επικαλούμενοι το άρθρο 120 του Συντάγματος.Πότε κάλεσε ο Σύλλογός μας σε κάτι τέτοιο; 
Πότε επικαλέστηκε το άρθρο 120; 
Πότε στήριξε τις ελπίδες και τις προσπάθειες αποτίναξης των εγχώριων νταβατζήδων που ξεπουλάνε την πατρίδα μας, στην δικαστική εξουσία; 
Ποτέ. 
Όμως ο χαρακτηρισμός «γελοίοι», είναι όπως η ρετσινιά: μένει στο υποσυνείδητο του αναγνώστη.


Εστιάζουμε τώρα στην ονομαστική αναφορά που γίνεται ουσιαστικά προς τον Σύλλογό μας:
Γράφουν επί λέξη:
«Σε αρκετά βίντεο τους υιοθετούν ρατσιστικό λόγο όπως η λέξη «αποικισμός», ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά από χρυσαυγίτες και από μέλη του Ιερού Λόγου, αναφερόμενοι στο προσφυγικό.»

Φυσικά οργάνωση «Ιερός Λόγος» ΔΕΝ υπάρχει
Ούτε φυσικά και μέλη της. 
Όλοι οι αναγνώστες αντιλαμβάνονται ότι αναφέρεται στον Ιερό Λόχο 2012. 
Έτσι όμως δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα να τους μηνύσουμε. 
Θα ισχυριστούν ότι δεν αναφερόταν στον Σύλλογό μας αλλά τάχα σε κάποιον άλλον σύλλογο «Ιερό Λόγο»!!


Και φυσικά καθόλου τυχαία η αναφορά σε «χρυσαυγίτες» δίπλα στην επωνυμία μας, 
ενώ από την 1η στιγμή δημιουργίας του Συλλόγου μας τονίσαμε τον ακομμάτιστο ενωτικό χαρακτήρα του.
Υιοθετούμε -λένε στο δημοσίευμα- «ρατσιστικό λόγο»!!


Όσο για την ποιότητα της δημοσιογραφίας τους ..
Τους ενημερώνουμε ότι η λέξη δεν είναι «αποικισμός» αλλά εποικισμός (της πατρίδας μας)
Και αυτοί οι δημοσιογράφοι, 
που αγνοούν τόσο στοιχειωδώς την Ελληνική γλώσσα (ενδεχομένως οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφονται μιλάνε αγγλικά, οπότε σιγά σιγά ξεχνούν τη σημασία των ελληνικών λέξεων), 
τολμούν να χρησιμοποιήσουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς όπως «γελοίοι» και «ακροδεξιοί»
Υπενθυμίζουμε, χωρίς ποτέ να έχουμε αναφερθεί ως Σύλλογος στο άρθρο 120 του Συντάγματος ως εναπόθεση των ελπίδων μας για όσα συμβαίνουν. 


Το ποιος είναι τελικά γελοίος, αφήνουμε τους αναγνώστες να το κρίνουν.

Ιερός Λόχος 2012

1 σχόλιο:

 1. Εξαιρετικός ο σχολιασμός από τον Λευτέρη Πανούση:

  Πες μου ποιος σε πολεμάει, να σου πω τι αξίζεις... [Για τον Ιερό Λόχο 2012]


  Τώρα να πω ότι ο Ιερός Λόχος 2012, δέχεται σωρηδόν επιθέσεις από καθεστωτικά μεσα χειραγώγησης, θα ήταν σαν να έλεγα ότι τα ραδίκια είναι πράσινα.
  Αυτό δα έλειπε να μην είχε μπει στο στόχαστρο των ντελάληδων της Πλανητικής Πανεξουσίας, ένας σύλλογος Ελλήνων Ορθοδόξων και Πατριωτών, όπως ο Ιερός Λόχος 2012 [ο οποίος - σημειωτέον - κρατάει σταθερά τις αποστάσεις του απο κάθε τι που θυμιζει πολιτικά κόμματα και κοινοβουλευτικές διαδικασίες...]


  Διότι, αδερφέ μου Ελληνόπουλε, εδώ στην Ισλαμογρεκία, ότι αξίζει, διώκεται και δια του ροπάλου και δια του νόμου και δια της ρουφιανιάς!
  Κι όχι μονον οι πραιτωριανοί των εγχώριων εργολάβων της Πλανητικής Πανεξουσίας, κάμουν τα πάντα ώστε να συκοφαντήσουν, να διαβάλλουν, να διαστρεβλώσουν κάθε ειδους, δημόσιο λόγο ή δημόσια δράση, πετώντας τη λάσπη με το φουρνόφτυαρο, αλλά λυσάνε να εξαφανίσουν ολοσχερώς την όποια ιδεολογική ή πολιτική τοποθέτηση, η οποία αντιστέκεται στον μαζικό εξανδραποδισμό των ελάχιστων εναπομεινάντων Ελλήνων [με ελληνική συνείδηση εννοώ και όχι απλως ελληνοφώνων]


  Γι αυτό και αποτελεί πλέον κριτήριο αξιολογησης, στον δημόσιο βίο, το ποιοι είναι οι ορκισμένοι εχθροί σου.
  Κι αν οι εχθροί σου είναι τα πιο βαμμένα καθεστωτικά μέσα, τότε στα σίγουρα κάτι καλό έχεις πραξει, για το έθνος σου και τον πολιτισμό σου.
  Πες μου ποιος σε πολεμάει, για να σου πω τι αξίζεις!


  Ας δούμε λοιπον από ποιους δέχεται πόλεμο ο Ιερός Λοχος 2012 και τα συμπερασματα δικα σας...

  (ακολουθεί η ανάρτησή μας)


  ΥΓ Να πω κι εγω εδώ, ότι η χρήση των λέξεων λαθρομετανάστης, λαθρέποικος, εποικισμός, εισβολεις, λαθροεισβολείς κ.λπ., για τις ορδές των αφροασιατών που περνάνε με το έτσι θέλω τα συνορα μας και καποιοι τους αποκαλούν συλλήβδην "πρόσφυγες", δεν αποτελεί "βρισιά", ούτε υποβιβασμό των φυλών των λαθραίως εισερχόμενων.
  Αποτελει απλώς εκφραση γνώμης.


  Διότι κυρία μου, δεν φαντάζομαι να έχουμε φτάσει σε τέτοια σημεία δεσποτείας και λογοκρισίας, ώστε να μου απαγορεύεται να έχω την αποψη, ότι η πλειοψηφία των λαθραίως εισερχομένων στη χώρα, δεν είναι πρόσφυγες - εφοσον δεν ερχονται απο εμπολεμες ζωνες - αλλα λαθρομεταναστες ή λαθρεποικοι ή λαθροεισβολείς.
  Ούτε φυσικά είναι θεμιτό σε μια δημοκρατία να υφισταται μια αστυνομια της σκεψης, η οποια να επιτασσει, δια της νομικης βίας, στον πολιτη να κρίνει πως εδώ δεν έχουμε μια περίπτωση μαζικής εισροής προσφύγων αλλά μια σαφή περίπτωση, αντικατάστασης λαών, βάσει των γεγονότων [ή τουλάχιστον έτσι όπως ερμηνεύει ο καθε πολίτης τα γεγονοτα της εποχης του]


  Κι εκτος αυτών των σχεδόν αυτονόητων ισχυρισμών, θα πρέπει να ενημερωσω τους αυτοκλητους φρουρους της πολιτικής ορθότητας, ότι οι λεξεις λαθρομετανάστης, λαθροεισβολέας και λαθρέποικος έχουν χρησιμοποιηθεί κατά κόρον, τόσο από σημαίνοντες πολιτκούς της συντηρητικής παραταξης [όπως λόγου χάριν ο κ. Σαμαράς] όσο και από διανοούμενους ή πολιτικούς της λεγόμενης "πατριωτικής αριστεράς"


  Συνεπως δεν πρόκειται για κάποιο είδος ακραίας ορολογίας, που θα δικαιούνταν να την αποδώσουν αποκλειστικά σε πολιτικές οργανώσεις του παρελθόντος, όπως η Χρυσή Αυγή.
  Την οποία - σημειώνω - είχαν ψηφίσει άλλοτε κοντα 500.000 ανθρωποι, οι οποίοι αποκλείεται να συγκαταλεγονται όλοι στο ρατσιστικό/ναζιστικό στρατόπεδο [μην τρελαθουμε κιολας...]


  από εδώ:
  http://panusis.blogspot.com/2021/03/2012_10.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.