Ιερός Λόχος 2012

Ιερός Λόχος 2012
ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΑ ΘΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘYΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ. ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔOΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Δύο «επίμαχες» και επίκαιρες συζητήσεις στην σελίδα "Η Φωνή Του Έθνους" που αξίζει να τις δείτε!

Δύο επίκαιρες συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν στην σελίδα του facebook "Η Φωνή Του Έθνους".
Η πρώτη συζήτηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/3/2021, μεταξύ του προέδρου του Ιερού Λόχου 2012 Ανδρέα Γενιά και του συναγωνιστή προέδρου της «Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών Καβάλας» Κωνσταντίνου Τόνιου, με τίτλο "Η δημοκρατία σας γεννάει την Βία".

Στη διάρκεια της πολύ ενδιαφέρουσας και ζωηρής συζήτησης,
ανάμεσα σε άλλες παραμέτρους, σχολιάζεται το επίμαχο θέμα του θεσμού της αστυνομίας σε σχέση με τον εθνικισμό, μέσα από αληθινά περιστατικά που βγαίνουν για 1η φορά στη δημοσιότητα.

Παρακολουθήστε την συζήτηση στο You Tube & στο VK

 Η δεύτερη επίκαιρη συζήτηση πραγματοποιήθηκε στις 20/3/2021, μεταξύ του κ. Αλέξανδρου Ιωάννου και του ιστορικού κ. Ιωάννη Λαζαρίδη με θέμα "Η Μακεδονία και η Θράκη στον Ιερό Αγώνα του 1821".
Στην συζήτηση επισημάνθηκε η συμμετοχή στον αγώνα του ΄21 των σκλαβωμένων Ελλήνων της Θράκης και της Μακεδονίας αλλά και η συμμετοχή του ράσου (επισκόπων, ιερέων, μοναχών του Αγίου Όρους) στην εθνεγερσία του 1821 στις παραπάνω περιοχές.
Για 1η φορά ίσως σε μια διαδικτυακή εκπομπή έγιναν αναφορές σε άγνωστες πτυχές της Ιστορίας μας απίστευτα επικές που οφείλουμε να γνωρίζουμε.
Πραγματικά θα εκπλαγείτε με όσα θα ακούσετε.


Παρακολουθήστε την στο  You Tube & στο VK
Ιερός Λόχος 2012 - Έφεδροι & Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια. Υβριστικά, ανθελληνικά και σχόλια με greeklish, θα διαγράφονται.